Kanske,kanske...

Ja nu kanske det är på g. Går inte in på några detaljer men det kan våra så. Har i förebyggande lämnat barnen hos barnvakten. Vi får väl se...

Diskmaskin

Så äntligen är allt i köket i gång. Har idag diskat i maskinen för första gången. Underbart. Snart kommer Elpojk och flyttar tvätt och tork. Underbart det med. Byggare P blir nog klar med putsen där uppe idag och sen ska det bara städas och målas.

Tiden är här...

Ja idag skulle den ju komma, klumpen alltså. Men så här långt verkar det dock inte så alls. Men det är lugnt idag är en bra dag. Den kommer när den kommer. Jag är pigg och på gott humör idag och på funkar det mesta. Vissa dagar är ju då desto drygare.

Stulit

Tio första:

Första bästa kompis: Petra
Första bil: Renault 5 -78:a

Första kärlek: En klasskompis Conny
Första husdjur: Sambo, svart vit vovve
Första semester: Hmmm...första vet jag inte, men minns en trevlig cykelsemester genom sverige
Första jobb: Sommarjobb som orienteringsledare !

Första köpta skiva: Oj...Hmm det var nog Carola!

Första riktiga kärlek: Henrik
Första piercing: Öronen vid 6 års ålder...

Första konsert: Herreys!Nio sista:

Sista alkoholdrycken: Minns inte
Sista bilfärd: hemfrån dagis i morse

Sista filmen du såg: Da vinci Koden
Sista ringda telefonsamtal: Till mamma!
Sista bubbelbadet: Ugglebadet för några veckor sen

Sista spelade cd: Martin Stenmark!
Sista kyss: Från någon av mina döttrar när jag deppade lite i eftermiddags
Sista gången du grät: Ii eftermiddags när jag eppade lite
Sista måltiden: Öhhh...korv och hemmagjord mos för en liten stund sen


Åtta har du nånsin:

Dejtat en av dina bästa kompisar: Ja
Blivit arresterad? Nej

Blivit kär vid första ögonkastet? Ja

Fått ditt hjärta krossat:? Ja
Sagt att du älskar någon utan att mena det? Nej

Haft ett one night stand? Ja

Busringt till nån? Ja

Sju saker du har på dig:

1. BH

2. Trosor

3. Inneskor
4. Linne

5. Halsband

6. Vigselring

7. Förlovningsring


Sex saker du gjort idag:

1. Vaknat
2. Ätit frukost

3. Lämnat på dagis
4. Tvättat
5. Julpysslat med barnen

6. Sovit lite middag

Fem favoritsaker (Ingen speciell ordning):

1. Datorn
2. Min mobil

3. Digitalkameran
4. Min bil
5. Min bakassistent

Fyra personer du kan berätta allt för:

1. Jensen
2. Ingela
3. Jessica
4. Carina


Tre val:

Svart eller vit? Svart

Sommar eller vinter? Hmm Höst kanske.. nähä    Sommar säger jag då
Choklad eller chips? hmm det var svårt.. choklad tror jag ändå

Två saker att göra innan du dör:

1. Föda klumpen inom snar framtid
2. Förbli frisk och pigg!

En sak du ångrar:

1. Inget jag kommer på just nu... möjligtvis att jag inte sovit mer middag idag
 


Bara kopiera vilt!!!!
Roligt att läsa!
TAck Caroline för att jag fick stjäla hos dig!
KRam, Tjipp


Ännu en dag närmre BF

Så hade då måndagen passerat.... eller nästan i alla fall. Idag har vi fått vatten i nybygget, eller i alla fall kallvatten, i morgon får vi förhoppningsvis i gång disk, tvätt och torktumlare inne i nya delen.
Kvar här nere är nu bara badrummet och varmvattnet. Lyxigt.

I morgon ska vi till barnmorskan, för vad jag hoppas är sista gången! På onsdag är det beräknat födelsdatum för bebis. Men jag undrar jag....om det inte blir til helgen....
Har iof ganska starka förvärkar på kvälllstid, med ungefär 7 mins mellanrum .. men går jag och duschar och lägger mig ner och vilar lite så försvinner de efter 2-3 timmar.... nåja någon nytta gör de kanske.

Glöm inte skriva en kommentar om du nu ändå är här!
Jag ser att ganska många läser men det är nästan bara Caroline och Annika som kommenterar! Tack söta A och C för det i alla fall!
Kram
Tjipp

Tvätthögen är tom.

Tro det eller ej, men min tvätthög är tom. När hände det sist? Och dessutom verkar det som om jag får påkopplat en del el i nybygget idag. Lycka. Men någon bebis tror jag inte på. Inte idag i alla fall. Töserna är hemkomna från farmor. Mys. Tjipp

Om jag skulle...

Skura golv, putsa fönster, dricka ricinolja, hoppa studsmatta... Någon annan som har någon annan bra idé på vad man kan göra en sysslolös lördag. Ja det får ju gärna göra nytta på att få igång lite saker här med:-) Tjipp.

Idol

Johan åkte ut och det var väl ändå för väl. Jag är kluven om jag tycker att snyggErik eller läckerMarcus ska vinna de båda har ju varit mina favoriter hela tiden. Men jag gillar nog Marcus bäst ändå. Fast det är nöjsamt att vila ögonen på Erik. Tjipp

Elgubbe

Idag är elgubben här med sin son. Skönt å ena sidan å andra sidan är det tufft att aldrig bara få vara vi. Men jag vill ju ha klart här så jag klagar inte. Annars är allt lugnt här. Tjipp!

Kort Blogg idag

Jag är trött och inte på humör, därför en kort Blogg. Jag är hemma mår bra men är trött och på halvuselt humör.Tjipp

Vecka 39+0

Idag går jag då in vecka 40.
6 dagar kvar till beräknad förlossning. Känner mig inte stressad ännu och det är fortfarande okej att vara gravid om vi bortser från att jag är så svullen. mkt vätska har det blivit.
Har haft en del sammandragningar och förvärkar men inga som inte är hanterbara. Känner mig dock grymt osäker på om jag begriper när det är dags att åka in, men det löser väl sig annars lär väl bebis komma i byggröran någonstans.. Och det är väl oxå okej, det viktiga är ju att allt går bra.... det skulle i och för sig vara så att jag kan sura för att jag i såfall missar lustgasen.
Väskan är packad, barnvakt är ordnad tror vi i alla fall, bilstol, vagn, vagga och allt är redo tror jag...jaja om man bortser från byggröran då då, men den har ju ingen betydelse för bebisens ankomst. Det  börjar dock  bli klart både här och där P & P våra duktiuga snickare jobbar på med det mesta i ett rasande tempo. Ovanvåningen blir klar i början på nästa vecka förrutom elen, nedanvåningen är klar om vi bortser från Elen och lite VVS men min käre farbror R jobbar på febrilt. Får vi nu bara fason på elkillen T så blir allt jätte bra!

Snart är huset tomt på hantverkare och fullt av bebis skrik istället.... skumt...... det enda som kommer vara kvar efter hantverkarna är nog 10 kilo damm av olika slag *s*

De pratar med sig själv

Snickare och hantverkare har en egenskap som jag inte riktigt klarar av... de pratar med sig själv, jag vet ju aldrig när de pratar med mig och när de pratar med sig själva... oftast är det sig själva de pratar med tror jag minsann... Och förösker man svara dem då så ser de bara förvirrade ut. Numera försöker jag att inte lyssna och svarar bara på dirket tilltal så blir varken de eller jag förvirrade.

Allt lungt idag

Har i dag spenderat förmiddagen med att vara med på Lilla sessans dagis, mysigt att få vara nära henne i hennes egen lilla värld, det brukar ju vara hennes eget space så det är skoj att få vara med ibland och kika in där. Hon behövde det efter ett långt och tråkigt utbrott i gårkväll. All var katastrof för henne, hon somnade i pappas armar fortfarande snyftandes över något som varken vi eller hon egentligen förtod vad det berodde på. Men vår annars pigga och glada tjeja måste väl oxå få bryta samman ibland. (Det gör ju hennes mamma ganska ofta ibland *s*)

Magen har det inte hänt så mkt med idag... har sammandragningar med jämna mellanrum dock varken kraftiga eller smärtsamma eller speciellt ofta så.. det dröjer nog ändå ett tag till.

Avslutar idag med en liten söt historia jag fick på mailen.

Evert, 8år, satt på polisstationen - han hade rymt hemifrån.
Polisen frågade varför han rymt.
Evert svarade: " -Innan jag somnade igår kväll, hörde jag hur mamma
och pappa var väldigt bekymrade över hur amorteringarna på huset skulle
betalas.
Senare vaknade jag av ljud från deras sovrum, där jag hörde pappa
stönade säga: " -Jag drar mig ur".
Mamma svarade också stönande: "-Vänta lite så kommer jag också..."
Så då tänkte jag att det var ingen ide att stanna kvar ensam och ta
hand om amorteringrna, jag är ju bara 8 år!"


Tjipp


Avlopp

Idag har jag fått avlopp instalerat i köket, men vad hjälper det om jag inte har vatten och el....
Nå¨ja jag ska inte klaga, alla jobbar på allt vad de kan och lite till...men ibland blir det lite maxat, i går var här 6 hantverkare som mest...... jesus säger jag bara....jag vill både ha kakan och äta upp den..
Jag har varit hos bm idag.... vill inte dit fler gånger innan bebis kommer..... men jag har en tid på tisdag..

Storken har levererat

Nu har storken kommit. Dock inte hit utan till våra vänner i Veberöd. En liten gosse anlände i måndags. Vi har dock inte hälsat på än. Stort grattis till M och M och till storebror L. Tjipp

Nu snart...

Ni kan nog inte ana vilken röra här är hemma men samtidigt börjar jag känna att säcken knyts ihop. Jag har börjat lyfta in saker i nya köket och i stora drag är det bara vatten och ström som saknas. Kanske har vi allt på plats innan bebis kommer. Tjipp.

Lördag igen.

Veckorna går trots allt fort och det är lördag igen. Som vanligt höll jag på att säga så ska älskade J måla i nybygget men nu är det sista rummet där nere. Själv ska försöka städa över nya köket det lär behövas göras några gånger *s* kanske putsa fönster

Sova säng eller soffa.

Har sovit halva natten i sängen och halva i soffan och kan nu konstatera att jag sover lika illa var som. Har just nu ont mest överallt och båda händerna sover. Hade ju inte gjort något alls om bebis bestämde sig för att komma lite tidigare än den 29:e.

Vem stjäler tiden?

Någon stjäl min tid.... eller är det min ork.... eller är det så att jag prioriterar annorlunda.... i vilket fall som helst kam vi väl enas om att bloggen har inte legat högst på prioriteringen.....

tänkte bara berätta lite kort hur status på olika saker ser ut.

Bebisstatus idag 37+0, bebis vänd med huvudet neråt. Jag har ltie högt blodtryck men ingen fara på taket, ska till BM om en vecka för att se att det inte stigit mera. Försöker ta det lite lungt.


Bilstatus. Nya bilen hämtades i måndags... Älskade J har kört trettio mil och jag tre *s* Men fin är den.


Byggstatus Åhhh säger jag bara *s*, Köket  nästan klart, snart bara städning kvar . Tvättstuga och badrum håller just nu på att få golv. SKa försöka lägga ut lite kort snart....

Älskade J status Slutar sitt jobb idag, och ska nu vara hemma i 1½ månad, ljuvligt tycker vi alla

Lilla Sessan E status Har hemma dag idag torsdag, njuter i pyjamas och struttar runt här.

Stora Sessan M status : har idag för första gången åkt skolbuss till skolan. Spännande tyckte hon, dock inte jag som var tvungen att klä på mig och gå ut med henne tidigt tidigt dvs0715 för att se att hon kom på ordentligt.


Mamma L:status: Njuter av att vara ledig, hinner dock inte allt jag vill, är ganska trött och svullen för tillfället. Har fullt upp med att planera hur jag ska ha inredningen i mina nya köksskåp, varvat med att bo för bebisen, varvat med att baka lite


Lite om allt!
Ha de så ska jag försöka skriva snart igen!
Kram L

Ps. b    ifogar min  make från annat land????? *s*
Målarmannen

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!