Roddan

I fredags var vi och såg på den lille gamle gubben.... han var bra oavsett vad aftonbladet och expressens förståsigpåare skrev. Vi gillade honom.
 Roddan
VI hade för övrigt en helt underbar helg i Stockholm. Min man är underbar på alla vis. Älskar honom så ofantligt. Härligt att få spendera en barnfri helg med denna goa gubbe, känner mig nyförälskad och det är en skön känsla att bibehålla nu när vardagen åter har smugit sig på. Det kittlar i magen när jag tänker på min älskade

Min bebis...

Min bebis börjar bli stor inser jag nu. Det var ju nästan i går som hon kom ut.... eller? Nä kanske inte, i dag fyller hon i alla fall 7år. Grattis min stora lilla tandlösa Malla Ankarkrona. Älskar dig!
image129

Mallorca

I fredags natt kom vi hem, 5  nöjda töser och en påg. Vi har haft det kanon, mycket bad, god mat och dryck, slapp vid poolen och bamseklubb, ja hela kitet. SKa se om jag får in några bilder vad det lider oxå.
Tjipp

Bredband

Jag har fått bredband.... gissa om jag är nöjd.... det går fort fort fort...... fru Asplund gillar detta.

Mitt sommarlov....

Mitt sommarlov... vad jätte skönt mitt sommarlov ska bli...
Ja nu är det ju redan sommarlov, även om det är svårt att föreställa sig att det är sommar med tanke på vädret.Vi har dock försökt nyttja de stunder som det varit uppehåll och har under Älskade J:s semster varit iväg på lite dagsutflykter. En dag var vi vid vatten fallet vid Forsakar, en skön dag med underbara naturupplevelser som passar familjen Asplund så bra. En annan dag utan regn så var vi skånes djurpark med treviga gänget från föräldrargruppen. Väla har fått ett par besök mindre soliga dagar. Vi har även varit på konsert , vi vqar och kollade Timbuktu och The Ark på Sofiero, kanon trevligt, ungarna var backstage och hälsade på hela gänget, tack söta farbror M. Flcikorna har varit på kolmården och jag och maken hade en skön helg på ystad saltsjöbad.


Igår var vi och lämnade maken hos min ohängda bror och söta rara lilla A. Idag åker älskade J och lkillebror C till Söröja i Noreg för att fiska en vecka. Jag och barnen åker i morgon till Mallorca en vecka tillsammans med fasters lilla prinsessa och rara söta lilla A.Vi får hoppas solen skiner mer där än den gör här.


Hasta la vista och tjipp!RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!