1½ tand och krypa baklänges

Snusmusen har fått en tand och en halv... eller nästan i alla fall. De är duktigt söt de små risgrynen. Sen kryper vi baklänges, sonen bokstavligt och jag bildligt.....jag tycker jag står och stampar, visst det kan vara skönt efter en turbulent senvår men ändå. Nåja idag jobbar älskade J sista dagen innan semestern, dryga tre veckors ledigt för honom. Skönt det är han värd mer än väl. Han är så klok och förnuftig den mannen, älskar honom mer än någonsin.
Malla och Snöflinga njuter av sommarlovet och ser fram emot Mallis resan som jag och barnen  ska göra  tillsammans med Rara Söta Lilla A och fasters prinsessa. Ja det gör ju jag oxå så klart, ska bli så gott att komma i väg.
Midosmmarafton firar vi hos vänner som ska passa på och gifta sig. TRevligt trevligt. Grattis i förskott M &P.

Är besviken på en vän som vi stöttat och ställt upp för och nu hör han inte av sig... Varför?
En annan vän vi stöttat mår bättre och det är jag så glad för, det är du värd mer än väl.

Har två par vänner som jag inte hinner att träffa så mkt jag vill, Hoppas få tid för dem under sommaren.

Saknar min Lille L som är  i Turkiet. När kommer du hem och hur mår du? Jag är rädd om dig.

På måndag är det återbesök för SNusmusen hos doktorn, hoppas det ser fortsatt bra ut.

Ja nu finns det risk för att bloggandet kommer att ligga lågt ett tag, men vem vet ett tu tre dyker det kanske upp något litet inlägg.
Tjipp och Trevlig midosmmar


Lite bilder en tisdagförmiddag

31125-126
Malla Ankarkrona börjar bli stora damen och har på fredag gått sitt första år i skolan, till hösten väntar ettan!
troll2
Fröken Snöflinga är en solstråle nästan varje dag, hon har sen en dryg vecka haft sommarlov och hon njuter varje dag!

image127
Lilla Torsten Snusmus på Uppvaket i torsdags.Vår duktiga kille

Kära dansbandskollegor

Jag saknar er!  Jag vet ju att ni läser här då och då, såg ju till och med bevis på det i ett av inläggen*glad* Jag vill definitvit träffas, föreslå ni dag så ska vi nog se till att jag kan!
Krampå er båda två:-)

Operationen

I onsdags lades vi då in för operationen av Snusmusen, operationen gck av staplen på torsdag morgon och vår Snusmus uppförde sig exemplariskt. Båda jag ochälsakde J kännde oss helt trygga i de goa och kompetenta vårdpersonalens händer.Efter operationen som skedde på ögonkliniken då alla specialinstrument för ögon finns där så transporterades vi genom alla kulverterna till BUS (barnoch ungdomssjukhuset)s uppvak. Lille Snusmusen vaknade efter ca 45 min med ett illvrål.... JAG  ÄR HUNGRIG TÄNKER NI SVÄLTA MIG TILL DÖDS ELLER? Så kan et ju bli när man har fastat i 12 timmar och är Snusmus... så på 15 min svepte herrn dubbel välling portion *ler*
 Operationen gick som förväntat och läkaren var tekniskt sett mycket nöjd, och i fredags såg det ut bra ut när han kolladeögat innan vi fick åka hem. Så i fredags middag fick vi lämna sjukhuset efterr två dygn där, med 4 olika sorters droppar som ska ges vid 99 olika tillfällen... gissa om vi förljer ett schema eller :-)
Nu verkar allt se bra ut men vi ska tillbaka redan nu på onsdag för åte4rbesök för att se så det läker som det ska, resultaet kan vi dock inte se förrän om ett par veckor.

Tjipp


Operation av Snusmusen

På torsdag sövs vår Snusmus för undersökning, är det sen som de tror så är det operation direkt efter. Det som känns tryggt är det känns som vi har med proffs att göra det som känns mindre tryggt är att det är vår Snusmus det handlar om. återkommer. Tjipp

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!