Ha en skön kväll

Trevlig Valborg
image340

Inte alltid som reklamen ....

Det är inte alltid som det känns som reklamen på bloggen är så lyckad....
image339

Jag har läst någonstans att reklamen på blogg.se ska spegla innehållet på ens blogg i alla fall i så stor utsträckning som möjligt. Men Hur hamnade då den Thailändska kvinnoförmedlingen hos mig???

Tack gode gud för Photoshop

TÄnk vad man kan åstadkomma med hjälp av photoshop... jag är ändå nybörjare men kika på detta. Apan på bild är så klart undertecknad

FöreEfterTänk så enkelt det är att bli rynkfri... Undrar om jag kan ordna så att dubbelhakan oxå kommer bort.

Sovmorgon

Idag har hela familjen sovmorgon och vad händer? jag vaknar kl 05:30 och kan inte somna om.... Jag blir så trött på mig själv. Jag började fundera över ett mail jag skulle skriva och till slut så var jag klarvaken och det enda som känndes vettigt var att gå upp och skriva det. Så, nu är det gjort.

Idag saknar jag min söta vän

image334

Saknar dig Lotten!
Kram

Apropå grillning

Grillning

Efter fyra långa månader av kyla och vinter så är det äntligen vår och grillsäsongen är här.
Därför är det viktigt att påminna er alla om hur det går till,
eftersom det är den enda matlagningen som en riktig man gör.
Förmodligen eftersom det medför vissa risker (tändvätska, eld osv).


När en man erbjuder sig att grilla händer följande:

Rutin:
1. Kvinnan handlar all mat
2. Kvinnan gör en potatisrätt, sallad, vitlöksbröd, en eller ett par såser och förbereder efterrätten.
3. Kvinnan marinerar köttet lägger det på ett fat tillsammans med de nödvändiga grillverktygen och eventuella kryddor.
Sedan bär hon ut det till mannen som sitter bredvid grillen - med en öl i handen.

Här kommer det viktiga:
4. MANNEN PLACERAR KÖTTET PÅ GRILLEN.

Mera rutiner:
5. Kvinnan tar fram tallrikar, glas, bestick, servetter, underlägg och så vidare...
6. Kvinnan går ut till mannen och säger till honom att köttet bränns vid.
Han tackar henne och frågar om hon kan gå in och hämta en öl till medan han försöker att rädda köttet!

Viktigt igen:
7. MANNEN TAR BORT KÖTTET FRÅN GRILLEN OCH LÄMNAR ÖVER DET TILL KVINNAN.

Ännu mera rutiner:
8. Kvinnan dukar fram tallrikar, glas, bestick, servetter, sallad, bröd,
potatisen, såserna och bär ut dem till bordet där hon har lagt på en ren duk.
9. Efter maten så dukar kvinnan av och diskar.

Och viktigast av allt:
10. Allihopa tackar mannen så mycket för den utsökta maten och berömmer honom för hans färdigheter.
11. Mannen frågar därpå kvinnan om hon har njutit av sin matlediga dag??
När han ser hennes reaktion så kommer han fram till (det han har misstänkt länge), att det går aldrig att göra en kvinna nöjd! 
 


*s* Inte alltid så i vårt hem dock...


(Lånad på annan plats)

Just nu läser jag:

Ny
Ja mer spännande är det inte just nu.,... Hinner inte med att läsa.... oDen här läses dessutom för mig... jag läser inte ens den själv..
Intelektuellt stimulerande... NOT Mysigt och givande men inte så väldigt intelektuellt stimulerande

Liten resume:
ank ska flytta och det är hans sista dag i den gamla skolan. På måndag ska han börja i "Klass 1b". Han känner ingen där och den nya skolan ser så stor ut. Tänk om ingen vill leka med honom på rasten? Och tänk om de har en jättesvår mattebok! Eller om hans nya fröken är en elak häxa!

Chokladtomte?

image332

Gå över ån efter vatten?

Snöflingan hjälper den goda morfarn över ån?image331


Väntan

image329

Dagens val


Idag på morgonen valde jag att köra Väg 2 för att se hur lång tid det tog, det gick lika fort som min söta grusväg. Precis som jag misstänkte. Jag har en buss som riktmärke när jag är i Västra Torup så ska bussen vara vid en speciell busshållplats och den var på samma plats även idag.I går när jag körde lilla grusvägen hem så fastnade jag på vägen, framför mig stod en stor plockepinn-bil (dvs timmerbil). Det var bara att slå sig till ro och vänta.  Fast även väntan kan vara behaglig om man bara kan slappna av. Mitt enda problem var att Snusmusen var hos MammaDag och skulle hämtas SNART och Malla och SNÖFLINGAN snart skulle komma hem med bussen. Tror ni det var någon täckning på mobilen här?

Nja, men jag lyckades få fram ett kort meddelande till MammaDag och ett litet sms till flickornas busschaufför att jag skulle bli sen. Söta MammaDag sa att jag skulle ta det lugnt och den söta Busschaffisen var snäll och stannade en bra stund hos flickorna så de inte behövde vänta så värst länge! Vilken tur vi har som har så snälla människor runt omkring oss.


Hemvägen styrs av huruvida jag ska handla på väg hem eller ej, idag var det raka vägen hem, men med tanke på plockepinnbilen igår så tog jag väg nr1 hem.


Vägval

Vägval


När jag kör till och från jobb så har jag valmöjlighet att köra olika vägar. Det finns flera vägar som bär från Forestad till Hässleholm. Nästan så man skulle kunna tro att alla vägar bär till Forestad faktiskt..
Väg 1 (Över Norra Rörum, Tyringe) är en asfalterad väg som är ganska krokig, rolig att köra men det händer inte så väldigt mycket.

Väg 2 (Över Perstorp och sen väg 21) Om möjligt ännu krokigare fram till Perstorp men sen är ju 21:an urtrist.

Väg 3 Över Höör och sen 23:an upp till Hässleholm, inte alls kul, dels för att jag körde den vägen när jag fortfarande satt i Sösdala.

Väg 4 Rakt igenom skogen på en liten ynkig grusväg över Bladhult, Ringhult Västra Torup och sen Tyringe. Jättekul och tro det eller ej, minst lika snabb som alternativ 1 och 2 och snabbare än 3.

Dessutom får man på det sista alternativet se Rådjur, Vildsvin, Ekorrar, Harar, Kaniner och massor med fåglar, man ser bäckar och vidunderlig natur. Det finns nog bara en nackdel och det är att bilen blir skitig som fan....


Morgon IGEN?

Hur kommer det sig att känns som om det är vardagsmorgon jämt. Var gång klockan ringer så känns det som om det var aldeles nyss den ringde. Hur kan det vara så svårt att stiga upp. Numera Snooozas det både en och två gånger. Snart ska jag väcka resten av La Familia. Malla och Snöflingas väckarklocka brukar ringa om ett par minuter men man får ändå peppa dem lite så de kommer ur sängen.
Det är underbart väder ute och dagen ser lovande ut. Ett par timmars jobb, en lång prommenix och sen ska försöka putsa fönster för det är ju f*n vad de ser ut.
Ha en bra dag alla bloggläsare!

Jag bara älskar

Jag älskar när jag hör fåglarna kvittra
Jag älskar när jag känner att kinderna fått lite färg
Jag älskar när det är varmt och ljummet ute
Jag älskar grillat
Jag älskar våren
.... Trots att jag egentligen är en höstmänniska :-)

Dåligt Bloggväder

Det är för fint väder för att blogga just nu. Återkommer när vädret uppvisar sämre sidor.image328
Detta kort är taget i fjol den 27/4 Kan vi hoppas på en repris?

Disco

image327
Idag drar Prinsessorna på disco med stor förväntan.

Legimitation

Idag var jag på Bolaget Ölförrådet är tomt och en helg med fint väder innebär att min kära make vill ha öl, man blir ju törstig när man jobbar. Som den snälla fru jag är så tog jag på mig och körde till Bolaget i Perstorp. Där jobbvar en mycket behglig kvinna. Denna behagliga kvinna hade den goda smaken att be mig om legimitation *s*  Tänk att hon trodde att jag var 20. Vilken underbar människa detta är. Hon har god syn förstår jag.....


förresten minns ni den där sketchen som handlar om att visa sin legmitation,..... jag minns inte vem som gjorde den ? Nån som minns och vet vilken jag menar??


förresten TAck du underbara kvinna på bolaget  som räddade min dag!

Strumplös

Strumplös
I vår familj är strumpor ett nödvändligt ont, med följd att alla plockar av sig strumporna i tid och otid, just där de råkar vara, inte någon av oss ser till att de hamnar där de ska vara, inte ens jag...
Snumusen är inget undantag, idag har vi varit på strumpjakt han och jag, 5 udda strumpor har vi hittat. Behöver jag säga att han redan har slitit av dagen strumpor.
Jag har en hel tygkasse full av udda strumpor, var är makarna till alla dessa udda strumpor äter någon strumpor?

Projektledare

Träffade tf förvaltningschefen i går. Vi diskuterade vad jag ska göra när jag kommer tillbaka till hösten. Jag har aviserat att jag inte vill i nu läget gå tillbaka till min chefstjänst. Jag känner att jag är inte berredd att i nuläget lägga ner 100% arbetstid och 100 % engagemang på att vara chef. Jag vill jobba max 75% och det fungerar inte riktigt att vara chef på mindre än 100. Så då diskuterade vi vad jag skulle göra och jag har ju fört de här diskussionerna med Lady Boss tidigare och hon har framfört mittställningstagande till övriga i ledningsgruppen. Nåväl nu hade de då hittat något som känns vettigt för mig att syssla med. Jag kommer att arbeta som projektledare för ett av våra system inom förvaltningen. Känns som det kan vara  stimulerande och roligt att jobba med. Jag vill kunna ge 100% när jag jobbar och det här tror jag kan vara rätt. Kul

Jag trodde det skulle vara värre...

Fullständigt seriöst trodde jag att det skulle vara värre i musklerna idag än vad det är. Jag har träningsvärk i muskler som jag itne hade tippat skulle göra ont. Magmusklerna är de som ömmar lite.  Men träningsvärk är ju egentligen av godo eller hur??? Ni hör att jag försöker sporra mig själv. Om man har ont innebäör det ju faktiskt att man har muskler och inte bara fett. Nåja idag har det blivit en runda och jag hoppas att jag kan gå en liten runda till i kväll, med tanke på vädret så ska det nog itne vara för svårt att motivera sig. En annan sporre jag har är min stegräknare, försöker komma upp i mins 9000 steg per dag... De dagar jag är ute och går så kommer jag lätt upp idet men det är värre de dagar jag itne kommer ut. Men denna veckan har det varit ganska okej, Måndag och onsdag var dagar med färre steg, tisdag orienterade jag och då blev det upp mot 14000  varav många i backe, i går var det strax över 12000 och idag har jag redan nu kl 09 passerat 4000 så idag ska det inte vara några problem, sen har jag planerat in två rundor orientering i helgen, en dag själv och en dag med barnen så då ska det inte heller vara några problem.

Förståndet är på väg bort...

Jag tror jag håller på att förlora förståndet.... Motionera två gånger på en dag...vad liknar det här..... Suck.... en gång på morgonen och  en gång på kvällen.... fortsätter jag så här så kan jag kanske  komma i bikinin om 3 år. Mina arma muskler....och jag har bestämt ny prommenix i morgonbittia oxå... woyne woyne....

hypokondri eller pollenallrgi?

31125-30

Känner mig så tung i huvet och nyser gör jag men annars inga fysiska fel... Kan man få pollenallerig på äldre dagar och är detta tillräckliga symptom??? Eller är det klassisk hypokondri?

Godmorgon

Tittar lkite snabbt in på bloggen och säger Godmorgon. Duschen kallar efter en prommenad tillsammans med Snusmusen och god vännen Paia. Våren är så underbar  och bortser man från att alla "bönner" gödslar så luktar det gott och friskt ute!
Idag fyller min Goda mamma år. Grattis Grattis!
Tjipp så länge

Vi tjatar

Tänk att mina trollbarn  är så stora att vi kan "tjata" på msn. Malla  och Snöflingan sitter vid datorn där uppe och jag här nere osså chattar vi, det är jätte kul. Det blir ju en övning i så väl läsning som skrivning för dem och samtidigt  som vi "tjatar"jesus vad tiden gåått snabbt det var ju nyss Snöflingan började lära sig bokstäverna och nu båder läser och skriver hoon begripligt. Coolt Malla har ju ett förspprång men då kan man ju oxå höja nivån på deet man skriver. *älskar*

600 kommentarer

Jajg har ju ett antal bloggar jag läserr på ganska ofta med mer eller mindre seriöst innehål, varför jag fasttnatt hoos junitjej minns jag itne men jag läser hos henne ofta. jaja , hur som hhelst, hon har haft  över 40000 kommentarer. själv nämrar jag mig 600... det är en viss  skillnad. Men sen tror  jaag  att hon är mer akttiv som bloggare oxå.. 
Vem lämnar då min 600 kommentar? Det är en bit dit mmen jag lovavrr att säga till när vvi nått dit :-9

Teknisk

Jag anser mig själv som ganska tekniskt lagd, jag är den här hemma som kopplar sladdar och fixar med tv-apparater, datorer och annat tjafs. Dock har jag då på mitt kontor träffat på en maskin som jag inte kommer över ens med. Telefonhelvetet. Jag tror jag blir tokig...

Måste nog få en skriftlig kurs av någon som kan fanskapet....

Idag har jag lyckats ringa helpdesk fyra gånger, en gång för att jag ville det, tre gånger för att jag råkat trycka på nån jävla knapp...

Suck.


Engla

Jag har tidigare inte skrivit något om Engla. Det innebär inte att jag inte brytt mig utan mer att det bekommit mig ganska illa. Jag har relaterat ganska mycket till mina egna töser. Vi har pratat mycket om det här hemma . Flickorna har haft många frågor. Vissa är lätta att svara på vissa betydligt svårare. Men i alla fulla fall, Alla mina tankar går till Engla och hennes familj.


Trippande steg

Jag har som många vet en underbart go kollega, den stora nackdelen med att ha varit hemma och föräldraledig är att jag saknat min Plinga ofantligt. Från att ha träffats nästan var dag i flera år till att bara ses då och då... Trist
 Nu när jag är inne och jobbar lite på timmar då och då så träffas vi ju ibland i alla fall. Vi har dock sprungit om varandra ett bra tag men i morse konstaterade vi via SMS att idag skulle vi äntligen vara på samma ställe vid samma tid dessutom.

Jag börjar min morgon procedur med att hämta nytt vatten i min flaska och på väg tillbaka så hör jag ett välbekant trippande. Tänkte för mig själv att det är lät som Plingans skor och mycket riktigt det var det :-) Tänk att efter 1½ år hemma så känner jag fortfarande igen hennes steg. Steg som gör mig glad!


Överkörd av en ångvält

Jag hade oerhört många bloggtankar i huvet när jag körde till och från jobb i dag men nu verkar varenda av en av dem vara som bortblåsta. Undrar om det hängde samman med att min kropp idag känns som om den är överkörd av en ångvält? I går var det ju tisdag. Tisdagar är orienterings dagar. Den goda mormodern och Snöflingan gav sig ut på en runda, Malla

Ankarkorna och Den kloka morfadern, med en Snusmus i Bärsele på ryggen, gav sig iväg på en annan. Kvar stod mamma Asplund och valde karta. Det blev en 4 km:s runda. Såg lagom ut på alla vis, lagom lång och lagom svår. Vad Mamma Asplund dock missade var att titta på höjdkurvorna... Och de var många... och de som ritat banan hade minsann sett till att skicka alla både upp och ner för backarna vid Hålehall på Hallandsåsen ett flertal tillfällen. När man går i backar så tränar man musklerna på lårens framsida om ni undrar, det vet jag ... idag... Träningsvärk kallas det visst. Men det är bara att gå på igen. Men kanske inte i sådana backar de närmaste timmarna :-)


Snusmusen ska återigen döpas om

Vår lilla Herr Snusmus har många namn, 4 egna dopnamn, detta kommenteras gärna och ofta av alla som hör detta. Men vi tycker att de passar till honom

Nu lägger vi till ytterligare två: BLIXTEN &  Klas Klättermus! Vår söta Lugna(?) Snusmus har ju successivt förvandlats till en evighetsmaskin. Han är outtröttlig, han är snabb som en Blixt därav nya namnet, han klättrar snabbt som en vessla upp på ALLA bord som råkar ha något klätterbart i närheten.(Namn 2) Därav har vi nu alla stolar uppställda på köksbordet respektive skrivbordet. Snyggt? Nä men vad f*n ska man göra? När man plockat ner honom 34 gånger så tröttnar man...

Igår kom han på en ny fiiffig sak. I vår hall har vi en grind för att monstret inte ska kunna klättra upp för trappan. Detta har retat Snusmusen en tid och han har säkerligen gått och fiffilurat på detta ett tag för så i går så rullade han sin vagn, som står parkerad i hallen, fram till grinden, sen med hjälp av en liten pall som han hämtat, klättrade han upp i vagnen för att sen kunna glida över grinden som stod vid trappan. Vad gör man? Självklart är det underbart att ha en intelligent och finurlig kille, men hur stoppar man honom från saker som är farliga för honom? Koppel är liksom inte min grej och lekhage är ju rent av löjligt eftersom han förmodligen skulle traska iväg med hela hagen eller gräva sig under den eller nåt. Näää jag känner mig ganska rådlös och jagar i stället denna lilla man från tidiga morgon till sena kväll J 


Jobb

Försöker jobba lite den här veckan då det inte blivit så mycket sådant de senaste veckorna. Fy vad segt det är att gå upp, men när vi väl kommer iväg går det bra. Ska på möte med tf förvaltningschefen på torsdag för att diskutera vad jag ska göra till hösten när jag ska gå tillbaka och "jobba på riktigt" Nu jobbar jag ju bara på timmar. Pratade med Lady Boss häromdagen och det låter som att det erbjudande jag kommer att få kommer att passa mig bra. Låter trevligt.


Vilken skön helg!


Jag har haft en kanon mysig helg tillsammans med tre underbara kvinnor, mycket skratt fniss och iakttagande J . Bubbel i mer än en form, go mat och slappande. Skönt att komma hemifrån så att man hinner sakna. För det gjorde jag. Allesammans. Det var dessutom extra skönt att allt fungerat bra här hemma.


Idag- Lokalpatriot! Grattis Rögle BK

Heja Rögle, Lycka till i Elitserien!
image325


Skaffa dig en massa skulder hos fogden

Det är ju inte så svårt,det är ju bara att köpa en massa på avbetalning som du sen skiter i att betela
Gör sen lite inbrott här och där och stjäl lite pengar  gärna hos gamla tanter och farbröder så vips är du av med skulderna igen för då går dina stulna pengar först till Fogden och skulle det sen bli nått över så kan de du tjuvat från få tillbaka en del. Praktiskt eller hur?
Jag tror jag blior galen ibland. Det är fullständigt barrockt vissa saker. Läs här på aftonbladet så får ni se....


Allt har gått bra... Det var dock en väldigt lång eftermiddag igår

Allt har gått bra... Det var dock en väldigt lång eftermiddag igår. Vi fick vänta i evigheter på dr Alf kändes det som. Men när vi väl fick prata med honom så var beskedet att allt såg jättebra ut. Kanon. Så nu ska det förhoppningsvis dröja innan vi ska sövas igen, det som står på programet nu är en vaken undersökning om ungefär 8 veckor. Dvs det kan bli om allt från 4 veckor till om 12 veckor.
Nu ska jag pusta ut lite här hemma, vi är ganska trötta efter all nervpåspänning och sent körande hem i går.

Allt har gått bra, och Snusmusen är vaken igen. Nu väntar vi på%

Allt har gått bra, och Snusmusen är vaken igen. Nu väntar vi på besked från dr Alf hur själva operationen gått. Vi fortsätter våra studier i bemötande, etik och integritet så länge.

Snusmusen är som vanligt en klippa att ha med sig. Han är cool och%2

Snusmusen är som vanligt en klippa att ha med sig. Han är cool och tar det mesta med ro och medan narkospersonalen försökte sätta nålar i hans fötter så flirtar Snusmusen med en söt narkossköterska och leker glatt med sin snutte. Åsså undrar folk hur jag och älskade J kan vara så lugna, det är väl inte konstigt med en sån unge?

Sitter i tvrummet på avd 205 på salgrenska och väntar på att Snusmus

Sitter i tvrummet på avd 205 på salgrenska och väntar på att Snusmusen ska bli klar på op. Det är lite annorlunda här än i Lund. Mest beroende på att vi är inneliggande på avdelningen istället för att bo på patienthotellet. Det som slår mig är att oavsett om vi är här eller i lund så möts vi av trevlig personal förutom en och annan som har lite svårt att le och släppa på prestigen. Men det är ändå så få att det är försumbart. Däremot finns det ett annat problem. Funderar över det här med integritet. På ögon är de flesta patienter över 65. Och jag undrar om det är därför personalen tycker det är okej att störta in på patienternas rum utan att knacka? För mig är det INTE ok, oavsett om man som patient är 65+ eller 1 och 1/2 och har föräldrar med dig. Det är synd att en klinik som i övrigt är både trevlig, kunnig och professionel missar en sådan viktig sak.

Nykär

Undras flundra hur många gånger man kan bli kär i samma man. Jag har en sån tur, jag inser det ofta men visar det för sällan tror jag. Jag älskar min söta man så ofantligt. Det slog på lite så där just nu när jag sitter här och lyssnar på Rod Stewart och minns sommarens konsert. Älskade J har allt det där som gör mig så lycklig, och det är så häftigt att efter snart 10 år tillsammans fortfarande känna pirret i magen när jag tänker på honom. Visst har vi väl oxå våra stunder... men de är så få och försummbara att allt det andra överväger. Det enda som just nu är lite synd är att vi har lite för mkt som kommer emellan för att vi ska få tid för oss själva!

Älskar dig J!

image324

Laban

Nånstans på 80-talet fastande jag för en dansk grupp som hette Laban. Famför allt två låtar, och TACK gode för YouTube , där finns allt man saknat.
Håll till godo en lördag eftermiddag av två gamla Lindafavoriter:

Jag har en kompis...

Jo det har jag faktiskt, eller rättare sagt jag har flera. Men just idag, just nu har jag en alldeles speciell kompis som är bara så där tokigt rolig att jag bara älskar henne. Detta inlägg är enbart till henne, när hon kommer till jobb på måndagimage323

Ajajaajajajaja......

Jag förstår att detta är något kryptiskt men söta rara lilla vännen förstår och idag, just idag så räcker det. Jag hoppas övriga bloggläsare har överseende och lilla rara söta du.... om du vill kan du få gästblogga här hos mig om du vill berätta din historia!!!
Jag skrattar så jag har kramp i magen. Over and out för idag

Hallelujah


Äntligen fredag. Varför känns vissa veckor så långa och andra så korta. Denna kändes så lång.
Idag är jag trött, tröttare och TRÖTT. så: Hallelujah, det är fredag, här ovan tillsammans med Allison Crowe. Underbar tycker jag. Idol-Amanda, släng dig i väggen... det här är snyggt!

Grillad korv

Idag blir det korvgrillning till kvällsmat
image320

Salgrenska

Nästa vecka ska tydligen Snusmusen in för sövning igen. Den här gången på Salgrenska i Mölndal. Vår läkare är stationerad där oxå tydligen och när de nu ev ska lägga ner Ögonkliniken i Lund och flytta till Malmö följer vi med vår läkare upp till Göteborg. Så på tisdag morgon läggs vi in på Salgrenska i Mölndal.

Jag ska på SPA

Jag och tre underbara vänner till mig ska åka på spa nästa vecka.  Ska bli så underbart och gott att komma iväg. Precis vad jag behöver just nu!

Ja jag sa ju det...

Jag hatar sommartid. Idag försov vi oss.... rejält...... SUCK. Kan väl bara säga att familjen A just nu är ganska slutkörda. Älskade J körde sen ifrån sin mobil  när han ävl kom iväg tjugo i åtta. Sessorna var inte i skolan förrän långt över 08.
Nu ska jag jobba undan lite här hemma och sen ska jag hämta Söta Lille Linda.


Livskvalitet

I går skapade jag mig ett visst mått av kvalitet. Jag gav mig iväg med Snöflingan och Malla för att orientera.. De båda gav sig ut på en runga med Den goda mormorn och den kloka morfarn, Själv gav jag mig ut på en medelsvår bana. På denna runda såg jag både vitsippor och blåsippor, hörde fåglarna sjunga. Känna vårens dofter. Det är väl livkvalitet. och att bli blöt om fötterna :-)
Dessutom var det väldigt roligt.

Fasters prinsessa 2 år!

Idag fyller min Lilla Prinsessa 2 år !! Hipp Hipp Hurra!
image303
Brorsdottern

Jag hatar sommartid

Eller det gör jag kanske inte men det känns så just nu.... och det här kännts så två mornar på rad. Vill INTE gå upp alls. Vill inte.. Däremot gillar jag sommartid på eftermiddagen och kvällen, då ORKAR jag vara uppe så mkt längre... Dum ekvation
image319.

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!