Byggstatus

Just nu är bygget inne i sitt slutskede och idag får jag lister i sovrummet respektive Hugos rum. Det som är kvar sen är glovet i hallen, trappan, golvet framför lilla kaminen samt allt vad elektrikern ska göra. Det händer massor med andra ord.
 Vi har varit och beställt nya sängar och igår hittade vi lampor.
Flickornas gardrober är uppburna och våra rensade så de väntar bara på att få flytta in i hallen. Det ordnar sig nog.

Vår kära snickare hade i går fått för sig att man kunde såga golvbrädor i mitt vardagsrum, vi kan säga att jag fick en liten lugn brytning.  Mitt tålamod med dem börjar naggas i kanten kan man säga..... Men Fru Asplund får förmaningar var dag av sin älskade J att hon ska knipa igen så vi inte skrämmer i väg dem nu när vi är så nära målet. Älskade J har säkert rätt!

Får jag presentera

PROFESSOR SNUSMUS i pyjamas
image266

Bredbandssjukan

Vi har haft bredbandssjuka här hemma. Men nu har vi tillfrisknat så nu kanske bloggen kan komma igen....Vi kan ju hoppas i alla fall.

Min påg med di stora blåååa

Snusmusen börjar bli stora killen. Dock är han lite lat så börjat och gå det har han inte gjort.
Vi var hos ögondoktorn för en dryg vecka sen och fick provat ut glasögon. Små söta proffessors glasögon ska han ha min prins. Sen är det dags för sövning igen nu i februari. Tyvärr tyckte Fru ögondoktor att ögat kändes lite hårt vilket kan tyda på att trycket är på väg att stiga men det visar ju undersökningen under narkos om det är så. Då är dessutom vår vanliga doktor Alf med. Skulle det vara så, blir det operation igen. Så håll en liten tumme eller tå att inte det inte är så.
image265

Saknar

Faster saknar sin lilla Prinsessa som snart blir två år. Var tog tiden vägen?image264


Utmanad

Jag är utmanad X2 Både av K-line och av  Pernilla.
Länka till den som utmanat dig.
Berätta sju sanningar om dig själv.
Utmana sju stycken i slutet av ditt inlägg.
Lämna ett meddelande till den du utmanat

Jag tänker berätta sju sanningar om mig själv. Men jag tänker faktiskt bryta utmaningen här. De som känner för det kan väl istället lämna sju sanningar bland mina kommentarer.

1 Jag har svårt att vara tyst (understatment jag vet)
2 Jag är extremt punktlig... eller rättare sagt jag är nästan alltid för tidig till allt jag ska till, med följd att jag cirkulerat i många kvarter...
3 Min favoritblomma är Liljekonvalj tätt följd av tulpaner
4 Ett av mina favoritämnen i grundskolan var geografi, till vilken nytta med tanke på GPS:n? Idag önskar jag att det varit historia.
5 Jag blir stressad om tvättkorgen är för full, med följd att min tvättmaskin går ofta!
6 Jag älskar folk lika mycket som jag älskar ensamheten
7 Jag är rökfri sen 22 dagar. Jag är duktig tycker jag!

Älskade J fick blommor häromdagen. De lyser upp vårt annars smutsiga k

DSC00316.JPG
Älskade J fick blommor häromdagen. De lyser upp vårt annars smutsiga kök:-) storstädningen närmar sig. Idag får vi nämligen ett halvt klinker golv!

Familjen Asplund är trötta efter helgens målande men fy vad bra det bl

Familjen Asplund är trötta efter helgens målande men fy vad bra det blir. Vi har fått målat allt som ska vara målat så här långt. Det som är kvar nu är 3 och en halv vägg som snickarna först ska putsa. Fönsterna ska oxå få färg så vi har ju på klart att göra nästa helg oxå:-)
Nu ser vi på fem myror och fyra elefanter och sen blir det tidig sänggång för oss alla. Flickorna har varit superduktiga och hjälpt till med målningen. Imorgon är det skola och jobb för oss alla. Tjipp.

MMS

DSC00311.JPG

Tillfälligt avbrott


image261

Här är det tillfälligt avbrott på grund av:
*Sjuka barn
*Bredbandssjuka
*Bygget

Jag hade tänkt jobba idag men Malla har feber och måste vara hemma och tji fick jag. Men nu har vi fått dagmamma till Snumusen vilket gör att jag kan jobba lite mer frekvent när han väl är inskolad. Jag är glad att vi fått den dagmamman vi fått s det ska säkert bli bra. Snumusen behöver få träffa fler som är i hans ålder.

Älskade J fyllde år i går . Grattis älskingen. Du är bäst det vet du!

Jag återkommer när det lugnat ner sig lite här hemma. Tjipp.

Hmmmm nu får det vara nog för idag....

Forstätter i morgon när Malla och Snöflingan begett sig till Skolan. 
Tjipp!

Bygget -Status - Mellandagarna

Under jul och nyårs helgerna hände det inte så värst mycket på byggfronten, inte mer än att vår söta kompis den tatuerade mannen T var här och drog en massa rör och kablar till elen.
image260

Snöflingan 6 år

Vår minsta lilla söta tös Fröken Snöflinga fyllde 6 år under mellandagarna. Var tog vår lilla unga vägen och när kom den stora tjejen hit??
image259

Juldagen

På juldagen så softade vi mest... slappade, spelade spel och bara mös.image258

Efter lillejul kommer....

ju så klart Julafton som firades här hemma med Söta svärmor, Långa Farbrorn och Tokiga Faffe.
image254
Söta Svärmor
image255
Långa Farbrorn
image256
Tokiga Faffe och Snusmusen
Sist men inte minst måste det ju bara uppvisas den goa tomten som kom till oss, han var glad både i goa drycker som mor i huset *s*
image257

Jo.... vi lever.....

Har haft fullt upp ett tag. Men vi lever. Ligger  hjälplöst efter i bloggen men jag ska genom lite samlade bilder  från den senaste månadens händelser försöka uppdatera lite.

Först ut är min älskade svägerska Rara Söta A. Jag tror hon kommer älska mig efter denna bilden.
image248

Därefter följer ett kort på liten otäck bror. Han är lika fin,  så jag är lika övertygad om att de kommer att tycka om mig mycket. Vi hade en rolig "lillejulaftonskväll" hemma hos mina föräldrar.image249

Tomten kom givetvis på besök, fast än det var en dag för tidigt.
image250
image251image252

Fasters prinsessa var trött och hostig denna dag, trots det charmar hon oss alla

Till sist från denna dagen vill jag bjuda på två helt olika mannekänger.... de spelar liksom inte i samma liga... men ändock hade vi kul !
image253

Musikutmaning

Jag har blivit utmanad av K-Line . Jag skall alltså hitta en artist/grupp som börjar på Y. Sen ska jag i min tur utmana andra att hitta någon som börjar på Z.

Jaha...... Den enda artist jag kommer på är Yngve Malmsten, och om honom vet jag inte ett dyft. Älskade J vrålar att Yazoo oxå börjar på Y.
 Jag utmanar nu Pernilla, Caroline och givetvis får du tillbaka den K-line

Ni som är utmanade gör helt enkelt så att ni väljer en bra låt av ett band eller artist som börjar på bokstavenZ, eftersom jag fick bokstaven Y. Lägg ut den i er blogg och hänvisa till den här utmaningen, sedan skickar ni den vidare fast med bokstaven Z . En annan grej med den här utmaningen är att den kan skickas tillbaks till dom som redan haft den, eftersom varje bokstav är ny (fast helst inte, please!!!!).

Gott Nytt År

Vi lever, Vi myser, Vi njuter. Återkommer en annan dag!

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!