Sexiga underkläder-Tävling

Jag är med och tävlar om en super sexig outfit från http://www.evasunderklader.se/
Gå in på http://jonaeson.blogg.se/ och var med du också!

Förvisso lär jag aldrig komma i den modellen som lottas ut men jag kan väl alltid ge den till någon som kan... eller så får jag helt enkelt fjäska och hoppas att jag får byta mot något som passar även denna korpulenta kropp:-)

Helt otrolig

Vi hade ju trevliga gäster här i går, allt var supermysig. Sen var dock inte natten så trevlig två av tre barn nattvandrade på¨olika sätt med följd att föräldrarna Asplund fick väldigt klent med sömn. Så i morse vaknade mamman med huvudvärk, illamående och feber och till det en näsa som bara rinner. Med andra ord.. here we go again lilla förkylning. Jag blir så förbannat trött.

Jag var ju med i en tävling hos Junitjej

Jag var ju med i en tävling hos Junitjej, och tro det eller ej men jag vann. helt otroligt!!
Tack söta Junitjej

Ojoj...

Nu har det gått många timmar framför datorn till att uppdatera layouten på bloggen, men jag tror jag är nöjd, just nu i alla fall. Har kommentarssidorna att göra vid oxå men, det får vara till senare. Orkar inte just nu.

Till min hjälp har jag haft http://www.designadinblogg.se

Luktar gott

image313
Har precis tvättat golven. Det lukat lijlekonvalj.  Normalt sett tvättar jag alltid med grönsåpa men idag kännde jag för lite mer doft. Här nästan färdigt, två golv kvar att dammsuga och tvätta, en maskin tvätt till att köra, sen kan jag nog känna att det är helg. Storhandling i morgon förmiddag coh sen trevliga gäster från Smögen i mornkväll.

Badglädje

Alla mina ungar har alltid älskat att bada, såväl hemma som i hav och bassäng.
I eftermiddag ska vi ta oss till ugglebadet för ett dopp, Malla Ankarkrona simmar bra och har gjort änge nu, Fröken Snöflinga kan men vågar inte rikgit släppa sina armpuffar än. Men det är på gång. Hon går på simskola en eftermiddag i veckan.  På tal om simskola så är det oerhört vad det kan skifta i pris för en termins simskola. Vår simskola kostar strax under 400 per termin, men jag vet vänninor som betalar långt över 1500per termin. Vad betalar du för dina barn?
image312

Busfabriken

I går var jag med fem barn på Busfabriken i helsingborg, allt fungerade jättefint förrutom att vi inte höll på att komma in, men det är en annan historia.
Jag hann dock inte med att fotografera de stora barnen då for runt som värsta virvelvinden där inne, de hade kul helt enkelt.
Lilla Snusmusen hamnade dock på bild under sitt första bollhavsbad:-)
image310
image311

Nu borde jag göra lite nytta

Funderar på kanelbullebak eller om jag ska städa ovanvåningen. köket...
image309
Hmmmmm
Hur frestande det än är så får det nog bli städningen...
kanske bulle sen...

Nu är det vinter på riktigt

Jag blir så trött. Snön vräker ner och allt är vitt. Hur många gånger ska jag behöva säga det: JAG VILL `HA VÅR

Jag byter kvällstidning

Jag har de senaste åren läst aftonbladet före expressen, oberoende  av vilken politisk åskådning tidningarna står för, men nu får det vara nog, ska jag läsa på nätet får det vara stopp. Aftonbladet är numera så "blaffsig" En j*vla massa reklam och en massa annat tjafs. Expressen känns renare. Så Expressen here I come.

Snacka om födelsdagsprsent


Jag hittade denna filmen hos Junitjej, jag kan bara hålla med henne om att man får ju vissa ideer om vad man vill göra med den här Bruttan......

Jag är med och tävlar om....

Jag är med och tävlar hos Junitjej. Jag har en chans att vina en fransk tvål, badrosor och en necessär från www.nordljus.net. Jag hoppas att jag vinner!  Läs mer om tävlingen här. Tävla du också!


Jag önskar...

Ibland önskar jag att det vore helg alltid, givetvis hade säkert blivit urtrist såsmåningom men just nu idag önskar jag att det vore helg idag med så att jag fick ha min älskade J hemma. Vi har haft en skön och mysig helg tillsammans, och mycket vill ha mer.

Go mad och mö mad....

image305
image306
image307

Godisbit

image303
Fasters älskade prinsessa börjar bli stora tjejen. Tänk två år om en vecka!

Boknörd?

Jag gillar att läsa och har ofta många bokprojekt på g, såväl i bokform som i cd-bokform. Minst två eller tre projekt samtidigt.
Hittade det här hos K-line

Ville bara säga

att det snöar igen.....

Storhandling idag

I eftermiddag ska det storhandlas. Kylen ekar tomt, tiden har liksom inte riktigt räckt till för att storhandla, inte för att jag vet vad jag gjort med tiden egentligen men ändå. Det ska provianteras för en mysig helg med långledighet, oavsett om det är snö eller inte. Påskdagen ska vi ha påskmiddag med Liten otäck bror med familj samt De goa päronen! Påskafton ska jag och Snöflingan åka på Skånemammeträff i Svalöv! Trevligt Trevligt. Mycket att se framemot med andra ord. -Men först och främst ser jag fram ett besök  i den här avdelningen.image302

Rättvisemärkt?

image299
Det är viktigt med rättviSA.. där för.... Ingen blogg om lillebror om inte det finns en om prinsessorna...

image300
image301
Q

Han är som en vessla...

Vår köra Snusms är en buse, han hittar på hyss mest hela tiden, framför allt tycker han om att klättra..... Han sitter gärna på bordet eller varför inte i vasken?
image297
image298

Hon är tillbaka.

Minns ni, när jag i höstas var orolig för på vilket sätt min älskade J skulle döda mig på. Om det var rep eller med bara händerna? Nåja, allt löste sig på bästa sätt och den lilla söta katten flyttade till vår älskade LilleLinda. Nu är katten tillbaka under en begränsad period. Och tur är väl det, för hon håller på att fövandlas till ett mycket sött monster.  Så här långt har hon kostat mig tre krukor, en vas och ett påskris. Så nu finns det viss risk att jag återigen blir hängd... men hon är söt... det får ni hålla med om...image295image296 

Vilken ska bort?

Nu ska vi leka en klassisk Magnus, Brasse och Eva Lek.
Vilken ska bort? Alla kort är tagna i mars 2008

image291
image292image293
image294

Hur svårt kan det va´?

Men vad är det som händer?

Nu är det jul igen, nu är det jul igen, julen varar ända fram till påska..... är det inte så visan går?
Innebär det att det är okej att det är snöstormsvarning till påsk? Nääää tror inte det va? Men faktum är att utanför mitt fönster böljar ett vitt landskap och mer ska det visst komma. Suck jag vill inte vara med om detta, eller jo det vill jag men inte i mitten av mars och precis till påskhelgen. Jag vill ha vår och värme. Inget annat. Men istället för att göra vårbruk i trädgården och bjuda på kaffe på terassen får vi väl bygga snökojor och snögubbar samt varm oboy i pulkabacken.   Tre bra sidor  idag kan vara
SMHI
DMI
Vägverket

Min dröm är att det skulle vara vitt ute av helt andra anledningar:
image290

Melodifestivalen på lördag...

känns som det är ganska klart att Perelli vinner, och det säger jag inte mycket om låten är kanon.
Men jag har ju fler favoriter

Till exempel den här:
 

Vilka trollbarn

image285
För er som gissat Detta är Fröken Snöflinga dvs Fröken Elin.


image284
Malla Ankarkrona dvs Fröken Moa

Friska?

Ja det vågar jag knappt säga att vi är. Men båda barnen är feberfria och vi har varit ute hela dagen idag.Vi försöker lufta bort fula basilusker med frisk luft.

 I kväll är det andra chansen som gäller, men vi har dålig koll på vilka som borde gå vidare men jag tror jag håller på Sibel som den ena finalisten och Androla som den andra.
Tjipp!

Mot nya mål

Jag satte upp ett par mål för mig själv nyårsdag.
Mål1 tror jag att jag är på god väg att klara, att bli rökfri, så här långt har jag klarat mig sånär på en cigarett  varit helt rökfri sen1 januari. Jag är stolt som en tupp. Det har varit mkt lättare än jag trodde.
I går satte jag fart mot ett nytt mål. Vi får se om det går lika lätt som med cigaretterna. Men det återkommer jag med längre fram.


Fortfarande Feber

Nu har vi bara ett barn med feber så det har i alla fall gått på rätt håll, men fy viken vecka,. Detta har nog varit en av de drygaste bassilusker jag varit med om. mmen nu är det  somm saggt på väg åt rrätt håll.
Tack och lov öfr detta.

Internationella Kvinnodagen i antågande

Den 8 mars är det internationella kvinnodagen. Då fyller Susanne år. Grattis Susanne.
Jag började häromdagen att fundra på alla dessa fantastiska kvinnor jag känner. Ni är många.
Snälla Mamman, Busiga Svärmor ,Rara söta A, Min Plinga, Min Goa vän L, Syster J, Fru Underbar och Go, Paia, Lille Linda och Fröken Fotograf  Alla är ni underbara kvinnor min omedlebara närhet. -jag älskar er alla för dom ni är och för allt ni gör för mig!
Det finns givetvis fler viktiga kvinnor i mitt liv, Järngänget, trots vänskap under flera år så är vi just nu kanske nämre varandra än vi någonsin varit. *Tyckerom*
 Mina goa Dansbandskollegor och LadyBoss utan er hade ju inte jobbet varit så roligt som det faktiskt kan vara.
Känsliga Ä1 som egentligen är min mans vännina men som är så klok och som ger mig så mkt att jag idag både tycker om, respekkterar och accepterar även som min vän!
Lone som inte är riktigt kry just nu men som jag tycker så mkt om. Krya på dig !
Mamma Dag måste jag oxå nämna. Tack för att du ppå ett omtänksamt och närvarande sätt tqar handd oom vår Snusmus.
Min numera Canriavän C. Du har betytt så oerhört mkt för mig genom de senaste 10 åren. Önskar att jag haft en privatjet så jag kunde suttit i ditt kök lite oftare!
Skånemammor, 5 starka kvinnor med  stora bebisar.
Stor kram till er alla duktigga kvinnor jag känner.

Jag kan icke bestämma mig

Jag roar mig med att byta utseende på bloggen, men tills jag är klar med "min egen" layout så använder jag mig av någon av de färdiga designerna, kna bara inte bestämma mig för vilken jag ska ha.

Men va´ f*n

Tittar man ut idag. Vad ser man? Jo Snö!, var det i går i eller förgår att jag skrev att jag inte ville ha något bakslag. Ja ja vad göra. Se glad ut och glädjas av att solen lyser och det ser vackert ut i alla fall.
Här hemma gör vi inte för mkt. Barnen är rätt trötta på att vara sjuka och jag förstår dem. Jag var inom på bokrean häromdagen och idag ska vi frossa i bokläsning. Vad gör det att min röst försvinner :-)
Tjipp

Sjuklägesrapport

Vårdcentralen mef Malla idag, efter ett antal prover så konstraterades det någon form av bakteriell infektion, troligtvis Lunginflamtion. Ny penicilinrunda på tiodagar! Suck

Snöflingan var feberfri i går och i morse, hon ficke efter mycket om och men gå i skolan, men det skulle hon inte gjort för nu i eftermiddag hade hon 39,7 i temp igen så vi får väl avvakta ett dygn till annars får vi väl ta henne till vårdcentralen oxå. Då har hon haft feber i nästan en vecka. Men i torsdags när vi var på barnakuten så hade hon ingen sänka!
Snusmusen är frisk.... eller rättare sagt han är "bara" snorig" Jag börjar ge upp hoppet. Så sjuka som vi varit det sista halvåret har vi nog aldrig varit. Jag är så trött på det.

Mera Björn... tack för den du anonyma!


Björn Gustavsson


Väderläget

image288
Denna bild är tagen 5 mars2006. I år har vi varken sett snön eller för den delen saknat den men visst är det vackert.
Måtte vi inte få något sådant bakslag i år. Jag vill ha vår på riktigt, Tulpanerna har ju redan börjat titta upp image289
15 februari 2008


Sorg

image287
Tidigt i vintras var vi tvugna att lämna bort våra älskade katter. Ibland slår saknaden på och ibland är det faktiskt bara skönt att vara utan dem.


Vilken unge är det här då?

För mig som är mamma är till och med det här klurigt. image285

Nästan rätt

Eller i alla fall några rätt. Charlotte P till final med Linda B. Jag tycker Linda B tenderar till att bli mycket..... Charlotte var kanon tyckte jag.
Nordman tycker inte jag hör hemma i andra chansen men det kunde man väl räknat ut. Sibel, ja vad ska man säga, duktig.

BJörn Gustavsson har annars varit min stora favorit genom alla delfinalerna. Vilken grabb :-)

Vilket troll är det?

image284

Liten otäck bror

Liten otäck bror hade för ett tag sen synpunkter på hur jag valde bilder för att illustrera honom. Jag vill bara påpeka att det är inte helt lätt när han ser ganska kul ut på alla bilder man tar.image282

Fiskelycka

image280

Malla

image279

Jag kan gå

image278

Snöflingan

image277

Mina underbara goa trollungar

image276

Ögonkliniken

VI har varit på op och blivit sövda igen. Allt ser jättebra ut.
image272image273image274image275

Lördag igen

Tiden går så fort att man hinner inte med. Melodifestivaldags igen och efter en snabblyssning på svt.se så har jag bestämt mig för att till final vill jag ha: Sibel och Charlotte Perelli.
och till andra chansen: Calaisa & Linda Bentzing

Inskolad och klar

Snusmusen är inskolad hos Mamma Dag och det har gått utmärkt, han trivs vad det verkar. Jag trivs oxå. Börjar så smått att jobba nu, circus 40% ganska lagom med andra ord.  I snitt fyra timmar per dag, utom fredagar.
Känns bra. Det innebär att jag får träffa min Plinga i alla fall en dag i veckan! *tycker om*
Annars gungar det, hela förvaltningen gungar känns det som, men jag tror jag har en bra livboj och flytväst. Frågan är dock om man ska se på när skeppet  sjunker, följa med ner och sen upp igen eller man ska rädda sig i närmaste livbåt. Får se hur jag gör.

Flunsan är här

Ungarna är kassa. Båda prinsessorna har feber som håller sig runt 39-40 grader. Inge Kul. Inge Kul alls. Speciellt inte efter att sportlovet gick åt till att ha halsfluss och öroninflamation.

Är du husmor eller en riktig KVINNA?

Är du husmor eller riktig kvinna???

Så gör riktiga kvinnor....inget tjafs med nånting...

Husmorstips 1:

Tryck en liten skumgodis i botten på glasstruten, så rinner inte glassen ut.
Riktiga kvinnors tips
:
Sug ut glassen genom botten på struten, förmodligen ligger du
ändå på soffan och äter den.

Husmorstips 2:

För att hindra potatisen från att gro, lägg ett äpple i potatispåsen.
Riktiga kvinnors tips
:
Köp pulvermos, det håller ett år.

Husmorstips 3:

När det står i kakreceptet att du ska strö kakformen med ströbröd,
använd lite kakmix istället, så blir det inte vita fläckar på den färdiga kakan.
Riktiga kvinnors tips
:
Gå till bageriet. De kan till och med dekorera kakan åt dig.

Husmorstips 4:

Om du råkar salta maten för mycket under kokningen, lägg i en skalad potatis, som suger upp överblivet salt ur maten på ett ögonblick.
Riktiga kvinnors tips:

Om du saltar maten för mycket under kokning, så tråkigt då. Upprepa
efter mig Riktiga kvinnors motto : Som jag lagar maten, så äter du den
och så vill du ha den.

Husmorstips 5:

Linda in sellerin i aluminiumfolie när du lägger den i kylskåpet och den
håller sig färsk i flera veckor.
Riktiga kvinnors tips:

Selleri? Aldrig hört talas om.

Husmorstips 6:

Pensla pajskalet med lite vispat ägg för att göra den glansig.
Riktiga kvinnors tips
:
På de frysta pajförpackningarna står det inget om pensling med ägg,
alltså behövs det inte.

Husmorstips 7:

För att bota huvudvärk: Ta en lime, dela den i två delar och massera din panna med dem. Dunkandet försvinner.
Riktiga kvinnors tips:

Ta en lime, blanda den med Tequila. Kyl och drick. Du kanske fortfarande
har huvudvärk, men vem bryr sig.


Husmorstips 8:

Släng inte överblivet vin. Frys ner det till iskuber för kommande grytor och såser.
Riktiga kvinnors tips:

Överblivet vin ?????


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!