Nya morgonfunderingar

Semester är underbart. Ligger kvar i sängen och har datorn i famnen. Malla och Snusmus sover fortfarande, Snöflingan sover över hos Fröken SötLitenRos. Älskade J har gett sig av till jobb. Jag funderar över vad den här dagen ska innehålla, tankarna går åt två håll, badet i Röstånga eller om jag ska orka att köra till Tomellia med de stora barnen och gå på Tosselilla. Snusmusen ska åka till den Goda morfadern och den snälla mormodern för äventyr tillsammans med sin kusin, fasters lilla prinsessa. Men jag tror att idag blir det nog "bara" badet i Röstånga. En bra bok och lilla radion med, då kan nog mamman slappa en stund hon oxå.

Idag tipsar jag om Trebarnsmammans blogg. En tjej som skriver om sitt liv som trebarnsmamma, om hur det är att leva med ryggvärk och fyller bloggen med bilder från livet. Känner igen mig i så mkt av saker hon skriver.


Sommartips

När man läser kvällstidningar eller någon av "tant"tidningarna så innehåller de alla olika tips så här på sommaren. Det är tips om det mesta, allt från grill till boktips.
Jag vill inte vara sämre så jag tänker här och nu börja tipsa om alla möjligt vad som faller mig in. Först ut är en blogg som är läsvärd.
Jag har ingen personlig relation till Abbes pappa, har aldrig träffat honom, men han skriver klokt och roligt om sin pojke Abbe och hans storebror. Abbe är en aldeles vanlig pojke, men med en alldeles ovanlig sjukdom. Jag gillar barn och vuxna som är "vanliga" men ändå ovanliga. Som sagt läsvärt, men ladda lite med näsdukar då Abbes pappa skriver både sorgligt emellanåt och ibland tokigt rörande.

Heja Abbe!

Strandhugg

276d0ca42f06409f6c52f33e02c28992.png

Kolla varifrån!

Stranden vi är på är snudd på tom, det fläktar behagligt och ett och annat moln skuggar mellan varven. Tyvärr är här massor med tångsörja.
Men vattnet är badbart och vi har varit i flera gånger.


Strandläge=sovamiddagläge

0-1219140b4762bda66f7c92e20757b937.png

Kolla varifrån!

Strandläge=sovamiddagläge


Äntligen semester.

0-35d8a11a375526fd640b441fd32e28b8.png

Kolla varifrån!

Äntligen semester.
Imorgon börjar den. Min semester. Jag har varit trött ett tag men nu ska jag äntligen få komma i kapp mig själv. Få sova lite längre, njuta av barnen, känna ett lugn av att veta att "jo, vi kan åka på tokiga spontan utflykter när vi vill.". Få ligga kvar i sängen läsa en bok (Jens Lapidus Aldrig fucka upp, just nu ) och sen kanske somna om. Leka med kameran och blogga lite då och då. Plocka sommarkantareller(hittade de första igår)
Om tre veckor sitter vi dessutom på planet till Rhodos. Äntligen semester.


Ensam herre på täppan

Snusmusen är själv hemma med föräldrarna då de ystra systrarna är på långresa med goda morfadern och snälla mormodern. När Snusmusen får all uppmärksamhet så hinner man mellan varven (det är ett rätt högt tempo på herrn just nu) se hur det glimmar till av massor med bus.
Han njuter av uppmärksamheten och far runt oss som en liten virvelvind. Men då och då stannar han upp och vips så lyckades man fånga den där blicken av bus

Gräddbullar är smarrigt


Trevlig midsommar.

1288854fc79b244c23a9d381883b5ff7.png

Kolla varifrån!

Befinner mig med goda vänner på ett underbart torp i sydöstra Småland. Här är gudomligt mysigt. Levande ljus, brasa, utedass, solnedgång. Vin, jordgubbar, fniss, tandborstning utomhus. Mumma för själen.
Linda kopplar av.


Faster och hennes lilla prins


Kusiner


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!