Årets första havsbad


vattenlek

0-33de4c04f018553bb04490b463a32df0.png

Kolla varifrån!

vattenlek


Sommar

0-545c8940b6364c6ab1e1f62ab203f849.png

Kolla varifrån!

Jag tänkte mig ett sött lite mobilkort på sonen men hans samarbetsvilja är inte den bästa. Just nu har tre trötta barn landat i soffan efter året första havsbad. Robinson på tv och jag halvslumrar eftersom natten lämnade en del övrigt att önska. Flickornas Sovaöverkompis ville helt plötsligt hem och när vi kom hem till henne höll vi på att skrämma slag på hennes storasyster.  Väl i säng var klockan över midnatt. Sen väckte Snöflingan mig kl 0400 då hade hon upptäckt att kompis var borta. Ner med henne i min säng somna om 0440. 0530 gjorde Malla samma upptäckt. Klockan 06 gav jag upp. Lite för många i min säng för att jag skulle kunna somna om


En av anledningarna

En av orsakerna till att jag hade ett ganska långt blogguppehåll är  en oerhört hektisk vår med mycket jobb, det har varit hemskt kul men det har oxå sitt pris, man hinner inte med allt, bland annat inte bloggen...
 En annan orsak är att vi denna vår varit oerhört mkt sjuka, tror vi haft 4 förkylningar 2 maginfluensor osv.... och idag var det dags igen. De ringde från dagis vid 11:30 och talade om att Snusmusen kräkt. Med fölljd kasta sig i bilen coh stressa hem, ställde in eftermiddagens möte på vägen. Nu sover Snusis i soffan, med feber. Hoppas det bara är något snällt som härjar i hans kropp som snabbt går ur. Peppar peppar ta i trä... han har inte kräkt mer.

Första besöket


Vi gjorde för ett par veckor sen årets första besök till glasskiosken vid Sofiero. Malla gav sig på den största glassen de hade. Mums.

Äntligen

Äntligen har det infunnit sig lite inspiration för bloggen igen. Det beror dock inte på att sonen väckte mig kl 05:45 en söndagmorgon utan mer på grund av att jag tagit beslut som gör att jag känner mig lugnare än på länge... och lugn = tid för blogg.
Har idag lagt upp en del nya kort, kommer kanske flera men först ska jag ta ett tag med tvätten. I eftermiddag hoppas vi på bebeismage besök.

Fasters prins


Barnarbete


Spexare


För Kärlekens skull..


Älskar ofantligt...
Du ger mig kraft, du ger mig luft, du ger mig lust...
Du ger mig allt!

Varför så lång bloggpaus

Hej!
Det är inte ofta jag skriver här för tillfället... men jag har inte gett upp. Jag får frågan varför jag inte bloggar längre. Det gör jag, bara inte så ofta, har varken lust eller tid för tillfället, det händer så mycket just nu att energin räcker inte till det oxå. Men jag vet att kraften och behovet kommer tillbaka snart. Hur lång tid är då snart? Ja det kan vara allt från nu till om 7 veckor när jag går på semester. Jag har fina kort på en söt bebis i kameran så kanske kanske snart får jag ork att lägga in dem. För att få koll på när jag bloggar igen så lägg gärna till mig på bloglovin.

Ses snart igen...

Fasters prins

I natt kom han, efterlängtad av oss alla.... Lilla Ville!
Grattis Conny och Anna och framför allt Grattis till världens Sötaste goaste Storasyster Faster Lilla Prinsessa!

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!