Trött familjFamiljen var trött i morse och det är vi nog fortfarande, mycket gnäll och "tannagnisslan"
Tidig sänggång och lite sovmorgon kanske kan råda bot på detta! Ska plocka in lite kärleksört, det kanske piggar upp lite.

Kallt

7bf90b8a3a363f03ca986d0bae2e9b36.png

Kolla varifrån!

Kallt
Första ordentliga frostnatten. Familjen A har sovit lite för länge. Borde varit på fritids kl 07 och inte precis startat bilen.


Tuffa dagar

Vissa dagar känns längre än andra.
Vissa står upp och visar sig kloka och modiga när man minst anar det.
En lång dag är över, men även om början blev fel, tror jag det känns bra nu.

Underbart vacker morgon.

0-449d2a4032347c78f92bce69006388a7.png

Kolla varifrån!

Underbart vacker morgon.
Ännu en arbetsdag. Jag lyssnar på Camilla Läckbergs Fyrvaktaren i bilen. Jag skulle idag önska att jag skulle resa i en timme till men så är det inte utan om 15 minuter är jag framme. Men på vägen njuter jag av solen och höstglöden. Stannar och bara andas.


I rätt riktning

Idag är det medlemsmöte i orienteringsföreningen. Snabbt hem för utfodring och sen iväg igen. Det ska väljas en revisor och sen är det väl förmodligen en del annan info som ska ut. Känner mig lite oförberedd.

Leka bana

Just nu, de bästa leksakerna i världen, Brio tågbanan. Sysselsätter barn i alla åldrar. Länge...

IndiankrasseIndiankrasse
(Tropaeolum majus) är en art i familjen krasseväxter. Arten finns inte vild, utan tros ha uppkommit kultur i Peru. Indiankrasse skall inte blandas ihop med smörgåskrasse (Lepidium sativum) som tillhör en annan familj, korsblommiga.

Indiankrasse kom till Europa med spanska upptäcktsresande under 1500-talet och då under namnet "Perus eldröda blomma", för att understryka ursprungslandet. Då indiankrasse ansågs reta sexualdriften har den även blivit kallad kärleksblomma. Andra medicinska åkommor som ansågs kunna botas var skoskav, snuva och barnlöshet. Carl von Linné skrev följande om krasse; "När thet hönset gifvet wärper dhe mycket".
(Källa: Wikipedia.se)


hösten kommer snart, det går med vindens fart


Borde plockat undan i trädgården idag men kan inte komma mig för att göra något alls. Skulle varit på klädpartaj men det bidde inställt, och vad gör jag istället... inte mycket, har lekt lite med kameran bara.
Hösten är snart här på riktigt även om sommaren stannar kvar i form av lite blommor här och där som fortfarande blommar i all sin prakt.Rörelse


Tillbaka

Hej!
Efter att ha funderat ett tag har jag bestämt mig för att ge bloggen en chans till. Bloggen är till för mig själv. Det är trevligt med kommentarer men det är inte för dess skull jag har bloggen, utan den är för min egen skull, den visar ett axplock av vad som händer i vår vardag, den är ett sätt för mig att minnas vad som händer, här och nu och i går.
Ni som orkat vänta, välkomna tillbaka till mitt liv här... och  nu....

En dag i skogen ~ i stan


Liten Söt


Fjäril vingad
Buzzadorkampanj

Adopt this banner

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!