Crasch Boom Bang

Har spenderat en trevlig och mysig helg tillsammans  med  Två underbara Päron samt Liten Otäck bror med familj.
Vi har varit på Lalandia och firat  den goda mammans 60 års dag. Det har badats, åkt skridsko, hoppats studsmatta och lekts lekland. Det har ätits gott och druckits gott och vi har umgåtts och haft trevligt. Vad kul det nu varit att kunnat illustrera detta med lite av de 300 bilder jag tagit i helgen. Dock valde mitt minneskort till kameran att lägligt nog lägga av just idag. konstraterade dock att jag har under de senaste tre åren fotograferat ca 20000 bilder med det så det kanske inte så konstigt trots allt även om det är surt att inte ha en endaste bild från helgen.Månadsbild April


Att köpa sig fri


För fjorton dagar sen så hade Snöflingan och hennes söta lilla kompis kalas på busfabriken. Det var mammornas sätt att köpa sig fria, Gud så skönt att slippa handla, städa innan, städa efter och dessutom aktivera 11 ungar. Nä det var ett oerhört skönt drag att köpa sig fri från bekymmret barnkalas

Lilla Killen med fina fina ögon


Fasters stora prinsessa 4 årDåligt med bloggande

Fy vad dålig jag varit på att blogga. Har helt enkelt prioriterat bort det bland en massa annat.
Det finns tonvis med andra saker jag roat mig med den sista tiden. Dessutom har jag varit sjuk mkt och trött därav med följd att orken att skriva har varit minimal. Hör ni hur jag ursäktar mig, trots att det är min blogg och jag som skriver när jag vill?

Vad har mer hänt i mars då?

Har ju börjat nya jobbet, trivs som fisken i vattnet, handen i handsken, snödroppen i vårsolen eller vilken liknelse som helst. Jag har jättekul.

Vi har haft en månad med trötta barn och trötta föräldrar så vi har nog mest varit hemma och gjort saker här.

Idag är det påskafton och Älskade J ska ut och fiska, barnen och jag ska försöka plantera lite penseer och därefter starta projekt städa ur klädskåp. Vi har ett rum som ska bli Snusmusens nya så småningom och därinne finns det massor med kläder som ska rensas ut och skänkas bort, lämnas på loppis eller bara slängas.
Sen ska jag lägga upp månadsbilderna och se om jag kan hitta lite andra trevliga kort att lägga upp.


Glad påsk

Ha en riktigt riktgit skön påsk
RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!