Ibland är en Kalle Anka-tidning precis så ...

20100628065 (MMS)

Ibland är en Kalle Anka-tidning precis så mycket man orkar med som kvällslektyr. Så är det idag. God natt!


Fiskestund i soluppgång. Flickorna, pappan...

20100627020 (MMS)

Fiskestund i soluppgång. Flickorna, pappan och slaktaren var uppe med solen och fiskade lite. Mamman och snusmusen låg kvar och nannade ett par timmar. Nu har vi packat bilen för hemfärd.


Krocket turnering.

20100626064 (MMS)

Krocket turnering.


Proviantering i växjö. Alltid öppet

20100626056 (MMS)

Proviantering i växjö. Alltid öppet


Sedvanliga midsommarlekar

20100625051 (MMS)

Sedvanliga midsommarlekar


Korsord, bad och lite fiske. En avkoppland...

20100625047 (MMS)

Korsord, bad och lite fiske. En avkopplande förmiddag vid Fiskestadsjön i solen.


Jag låter dörren stå öppen och låter vinde...

20100624046 (MMS)

Jag låter dörren stå öppen och låter vinden blåsa i mitt hår. Jag njuter av fåglarnas sång och känner att sommaren faktiskt är här. Tror jag hamnat i paradiset.


Äntligen. Äntligen är vi på väg. På ...

Äntligen. Äntligen är vi på väg. På väg mot våra älskade vänners underbara sommartorp. Det är en plats jag finner ro och frid. En plats för eftertanke och stilla närvaro i nuet. Jag känner mig lyckligt lottad som får förmånen att stanna upp där tillsammans med personer jag tycker så mycket om.


Årets längsta dag ? Idag är det sommarsols...

secret (MMS)

Årets längsta dag ? Idag är det sommarsolståndsdagen tror jag dvs årets längsta dag. Och ja det det har varit en lång dag. Jobbade fram till klockan 22 och det är inget denna här brukar göra ! Sen har även dagen innehållit ett vad jag i alla fall tror kommer vara ett livsavgörande besök. Om du tycker det låter kryptiskt så är det meningen. :-) jag kommer säkert att berätta mer senare men inte nu! Nu tänker jag bara glädjas åt att jag är där jag är och dit jag är på väg! Nu ska jag lägga huvudet på kudden och lukta på sommaren som fladdrar in genom sommaren


En vänlig grönskas rika dräkt


En vänlig grönskas rika dräkt
har smyckat dal och ängar.
Nu smeker vindens ljumma fläkt
de fagra örtesängar.
Och solens ljus
och lundens sus
och vågens sorl bland viden
förkunna sommartiden.


Årets första!


20100619040 (MMS)

Tänker på och saknar kloka tant MariAnne och undrar samtidigt om vi hann före henne i år? Vi hittade våra på vårt lilla stammisställe längs med en liten grusväg. Lite värme nu så kommer det komma massor, inte fel med smörstekta kantareller i juni.


Jag älskar dem vanvettigt men....

det är ganska skönt när de gått och lagt sig och man får en liten liten lugn stund innan man själv ska natta kudden

Genom mitt fönster. De som jag känner som ...

20100615037 (MMS)

Genom mitt fönster. De som jag känner som mina riktiga ärliga vänner får se in genom mitt fönster, ni får se mitt inre och ni får min kärlek. Ni vet vilka ni är och ni vet vad ni betyder för mig. Även om vi sällan hörs så vet jag att ni är där och jag finns för er. Alltid.


Ganska synd om mig faktiskt. Har legat ner...

20100614033 (MMS)

Ganska synd om mig faktiskt. Har legat nerbäddad hela dagen och känner mig inte ett dugg bättre. Vill jobba vill inte vara sjuk.


Som en man....

Ja, jag är förkyld, som en man, jag är med andra ord rejält gnällig och kinkig, är helt igentäppt och har äcklig slemmig hosta. Är anfådd som de som sprungit broloppet. 
 
Jag är gräsänka då maken är på Kisskonsert och då får jag lov att gnäll och tycka synd om mig själv! Jag jobbar på kurerandet allt vad jag kan då jag måste jobba i morgon! har en del som jag måste få klart!

Ute i vår hage där växa blåbär, kom hjärta...

20100611032 (MMS)

Ute i vår hage där växa blåbär, kom hjärtans fröjd vill du mig något så träffas vi där. Nu är det äntligen sommarlov. Malla sjöng solo i kyrkan. Så underbart vackert. Min goa unge, så stor, så vacker och så oerhört modig. Jag kunde inte hålla tårarna borta. Jag är så stolt över henne. Att hon vågade och att hon är så duktig.
Väl hemma igen så åt vi mysfrukost med de snälla föräldrarna, rara lilla söta A och fasters två söta små trollungar. Därefter avslutade vi med glass och jordgubbar.


På väg mot Grillkväll med skolan.

20100609031 (MMS)

På väg mot Grillkväll med skolan.


Slapp kväll.


20100608030 (MMS)

Har varit en loj kväll med mys med tjejerna. Snusmusen är på utflykt med mormor och morfar och kommer inte hem förrän torsdag. Fick idag ett kul besked ang en av tjejernas skola. Hon får en mentor som jag tycker väldigt väldigt mycket om. På jobbet är det full rulle och jag märker av att jag var borta förra veckan men jag ska snart vara i fatt hoppas jag. Imorgon väntar grillkväll med skolan. Trevligt. Annars vill jag som många andra prisa skatteåterbäringen. Alltid trevligt med friska pengar på kontot. Från det ena till det andra, jag gillar mårbacka pelargonier nästan lika mycket som syrener.


Syrener


Jag älskar syrener, jag älskar doften av syrener, jag älskar ljuset ovh färgerna på syrener. De är helt underbara.
Idag blev en dag av spontanbesök och trevligt umgänge av såväl goa päron och goa vänner till både mig och till barnen.
Nu ikväll är alla i familjen Asplund trötta och barnen har kojat tidigt, tror faktiskt att Snöflingan redan har somnat medan de andra två läser respektive pysslar i sina sängar.
Vi står inför sista skolveckan för den här terminen och sen väntar ett långt och härligt sommarlov.

Vattenlek


Finns det något mer underbart att leka med vatten när man är 3½ år? Förmodligen inte.

BatteriladdningDenna helgen har gått till att ladda batterierna. Har varit trött efter veckan som varit.

Otursfågel

Snöflingan föll illa i tisdags. Så illa att hon vart tvungen att opereras. Nu är allt bra igen! Men det har varit en lång och tuff vecka.


Luktblogg?

20100604020 (MMS)

Önskar att ni kunde känna dofterna jag känner. Idag har det stått batteriladdning på schemat.


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!