Blommor till mamma

20100530019 (MMS)

Blommor till mamma


Morsdag idag. Grått och småregnigt ute. ...

Morsdag idag. Grått och småregnigt ute. Vi har spenderat förmiddagen med lite röjande och plockande efter en mysfrukost med jordgubbar, melon färskpressad juice och dagens tidning. Barnen uppvaktade med egengjorda presenter och kort. Nu efter lunch har vi alla myst framför en film, huset fullt, roligt och massor med sensmoral. Nu åker vi på middag hos min underbara mamma.


Eurovision tillsammans med Snöflingan

20100529018 (MMS)

Eurovision tillsammans med Snöflingan


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

20100529014 (MMS)

Mamma ♥ Snumus


Upp som en sol ner som en ännu större sol....

20100529017 (MMS)

Upp som en sol ner som en ännu större sol. Vår påg har begåvats med ett synnerligen soligt humör. Han är nästan alltid en solstråle vilket är helt underbart att ha i sin närhet.


Underbara lördag.

20100529010 (MMS)

Underbara lördag.


Testa Canon 550 d

Jag vill hemskt gärna vara med och testa Canons Eos 550 d därför är jag med och hoppas bli testpilot hos Smartson. Vill du oxå vara med? I såfall klickar du här http://www.smartson.se/testpilot-550D.html


Men varför måste han...
20100305045 (MMS)

Vakna pigg som en mört klockan 0615 en lördag när vi måste dra upp honom på vardagarna vid samma tid?


Åhhh hon var söt


Snusmusen tittar på medan jag redigerar kort

Snusmusen: Åhhh hon var söt!
Jag: Ser du vem det är är?
Snusmusen:Näää Men hon är söt.
Jag roterar kortet och då utbrister Snusmusen: Men det är ju MIN Emma. Åh vad hon är fin, och visst har han rätt. Hon är fin! Fin som Snus, som en Snusmus!


Så underbart ung och vacker!


Har varit och fotograferat underbaraste Emma

Har varit och fotograferat underbaraste Emma på väg till hennes bal. Vacker och så söt. Det kommer kort på henne om jag får lov att lägga upp henne.


Jag tycker att det är tidigt att vakna klo...

sleepy (MMS)

Jag tycker att det är tidigt att vakna klockan 0530. Vill ha sovmorgon och kunna ligga kvar och lyssna på fåglarna som sjunger så vackert. Men snart är det sommarlov. Längtar dit.


Har precis upptäckt att man kan smsa in b...

Har precis upptäckt att man kan smsa in bloggmeddelande till bloggen vilket borde innebära att det skulle vara lättare att bli färdig att lägga upp ett inlägg lite oftare än vad som skett sista tiden. Jag jobbar och försöker hitta min plats på nya jobbet. Det känns bra så här långt och jag kommer sakta men säkert in i rutiner och hur man jobbar i den här kommunen. Privat rullar det på med mycket aktiviteter, enda smolken i glädjebägaren just nu är en vän som beter sig lite konstigt. Hon väljer lite konstiga sätt att framföra sina åsikter och jag må vara blond men tankeläsare är jag inte. Jag förstår inte när folk ska hia in sig i konstiga förklaringar istället för att prata klarspråk. Mer då? Malla har gjort sina första nationella prov och det har gått jättebra. Så punkt man blir när barnen är duktiga. Nog för idag. Ska ju inte chocka er nu när jag kommit igång igen. På återseende. Puss


Mitt hjärta

20100522007 (MMS)

Mitt hjärta


Långt mellan gångerna

Det är långt mellan gångerna nu, jag har ingen inspiritation alls att blogga, har varit klent med fotografering oxå. Vi har mest varit hemma och gjort ingeting, eller rättare sagt vi har gjort allt det där vanliga, tvätt, skola, jobb, barnens träning, lite fiske, handla, laga mat, klippa gräs, läsa läxor osv.  ja du vet allt det där som kallas vardagsliv. Jag trivs faktiskt rätt bra med det. Livet känns bra, jag sover gott, har kul på jobbet och trivs som vanligt här hemma.

Firade valborgsmässoaftin här hemma med Slaktaren och hans underbara fru. Lugnt, sansat och bara så trevligt.
Nu väntar en intensiv Majmånad. Vårruset, 1 årskalas för fasters söta prins, tävlingsresa med flickorna, lite andra små festligheter och säkert en och annan grillkväll med goaste vänner!

Jag ska ge mig ut i morgon och ta månadsbilderna och lägga upp dem, men annars får vi se när jag dyker upp igen, men om du har mig på bloglovin så vet du ju när jag uppdaterar....

Tjipp 

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!