Lazy Sunday

Ja idag har det verkligen varit en slö söndag. En välbehövlig vila efter en intensiv men väldigt väldigt rolig arbetsvecka. Har varit iväg på två internat med personalen på jobb. Många kreativa och givande diskussioner samt  många underabara skratt. Nästa vecka väntar två internat till som jag tror och hoppas kommer vara lika givande.
Idag har vi tagit ännu ett dopp i "badkrukan" som Snusmusen kallar tunnan. underbart skönt med stilla regn under tiden.
Kärleksörten blommar så vackert i trädgården och ger den annars vissna rabatten lite liv.


Rost & Ros


Återhämtning

Idag är en dag av återhämtning för hela familjen, alla pysslar med sitt och bara tar det lugnt. Precis vad vi behöver. Allesammans. Nu väntar en god middag med Makens egenfiskade torsk samt efterföljande exotisk fruktsallad. Senare ikväll väntar ett bad i tunnan, vilket med alla säkerhet kommer bli kanonskönt då utetemperaturen ligger runt nollan och vattentemperaturen kommer att ligga på 39.


Long time no see

Ja det var längesen. Livet snurrar på. I tempo som är allt annat än Molto largo. Jag trivs och har det bra men det går som sagt  i ett tempo som man kanske skulle kunna säga Presto. Det är mycket på jobb och det händer mycket men oj vad roligt jag har för det mesta. Idag har dock inte hela dagen varit så kul. Ibland händer det saker som får en att värdera sina nära och kära så högt så högt och man får sig en tankeställare på att vårda sina relationer för man vet faktiskt aldrig hur snabbt det kan vara över. En trafikolycka kan kännas så avlägsen när man läser om det men sen ett tu tre så har man  på  ett eller annat sätt en beröringspunkt och plötsligt förstår man hur snabbt det kan gå. Kanske svamligt. Men jag kom återigen på hur mkt min familj betyder för mig och hur rädd jag är om dem. Så i kväll myser jag med barnen till Idol, pussar lite extra på dem och njuter av att ha dem hos mig.

Julkortet 2009

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!