Nystart

Ja, i morgon börjar det på nytt. Jag byter tillbaka till min gamla arbetsplats och mina gamla kollegor, det känns tryggt och välbekant men ändå spännande och utmanade. Jag vet att jag har blivit många erfarnheter rikare och jag har lärt mig massor om mig själv den här sommaren. Jag kommer med största sannolikhet inte bli den jag var. Intressant, tänker jag och låter mig själv ta djupa andetag innan jag går in i något. Bloggen kommer att få stå tillbaka för även där är det en nystart på gång, men mer om det vid ett annat tillfälle.

Snigel


Ja, just nu är det snigelfart på bloggen, jag har fotograferat en hel del men har för dålig tid och lust just nu att sitta och redigera och lägga upp. Älskade J har börjat jobba och jag har gett mig på projekt slänga slänga all skit vi har här hemma, men sakta men säkert så börjar det rätta på sig, jag har snart fyllt en hel container.
Var och gjorde ett första besök på nya jobbet i tisdags, magkänslan känns bra, jag känner mig lugn, trygg och nyfiken. Har öven börjat få tillbaka det som jag tror är normal energinivå. Jag orkar saker som jag inte orkat med på evigheter, härligt.
Lyssnar på Sommarprogrammen på P1 och njuter av att ta dagarna som de kommer. I går var jag och tjejerna p bio och på lördag väntar ett nytt biobesök med hela familjen. Mys mys...
Ikväll kommer ett par på besök som jag ska fotografera när de gifter sig i september, spännande, ska se om vi kan få till lite bilder redan ikväll.
Nähä nu fr denna här ta tag i dagen. Det kommer fler bilder när jag känner att jag har tid och lust framför datorn.

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!