Öra (34/363)


Äldsta dottern tog ett nytt hål i örat nu i veckan som gick.

Utrustning (33/328)

I fredags hade sonen och mellandottern tid hos frissan, hon är beroende av sin utrustning såsom saxar, kammar och hårbostar, fönar och platttänger.

Men oj....

Ännu ett uppdrag, vad spännande, nu behöver jag nog se till att beställa den där reflexskärmen pronto pronto!

Klot (32/133)

Sportlov den här veckan, barnen har varit lediga alla tre men först idag har alla tre faktiskt varit hemma samtidigt, barnen har varit på utflykter på olika håll den här veckan. För att "fira" att vi faktiskt var tillsammans allesammans så åkte vi i väg och spelade en timmes bowling. Snusmusen fick kämpa en del för att få iväg sitt klot men han hittade till slut en teknik där han faktiskt fick iväg klotet. Om än långsamt!

Hobby (31/99)

Någon som kan gissa vad det här är? Dottern har idag varit och provat denna (eventuellt) nya hobby. Hon tyckte det var jätteroligt och jag roade mig med kameran en stund.

Du hittar mer information här om vilken blivande hobby som dottern provat på!

Fasters prinsessa

Det var längesen jag la upp något kort på Fasters Prinsessa, även den damen växer så det knakar, hon är en klok dam med många kloka frågor och en vilja av stål. Här tycker jag man ser vilken piggelin hon är :-)

Porträtt (30/218)

Har idag varit och lämnat Herr Snusmus hos kusinerna, passade då att fotografera minsta kusinen, Fasters Busunge! Har därefter beskurit i PsE samt lagt på en sepiaton, funderar dock på om tonen är bra eller om den ska vara ljsuare eller mörkare, vad tycker du? I övrigt blev jag ganska nöjd med bilden som är tagen med endast naturligt ljus inomhus, ska nog unna mig en reflexskärm för att lätta uppp ljuset lite.

Blommor (29/23)

I går var det min dag, mina föräldrar burkar vara bortresta vid den här tiden på året men mamma brukar alltid se till att ha beställt så jag får tulpaner på min dag. Mina favoritblommor har säsong när jag fyller år, kan det bli bättre? Även i år fick jag blommor från mamma och pappa, underbara rosa och lila nyanser. Jag tog ut buketten på uteplatsen och lät solen vara naturlig ljuskälla när jag skulle fotografera!
Tack söta mamma och pappa!

Vårtecken (28/343)

I går köpte jag mig en påsklilja, tycker nämligen det dröjer innan det dyker upp vårtecken på riktigt.  Solen skiner och det är fantastisk vårkänsla där det är lä, men det är så bitande kallt. Idag var det en massa minusgrader igen, inte ens i närheten av att vara vår på riktigt.

Åldrad (27/355)

I morgon fyller min farmor 90 år! Jag och tjejerna har varit där och firat henne idag. Hon är en söt liten dam med massor med små söta egenskaper, hon har pliriga små ögon och ett smittsamt fnitter.  Jag hoppas att jag oxå får lov att åldras tills jag blir 90 år och få vara så pigg som min farmor faktiskt är (även om hon inte riktigt håller med om att hon är pigg alltid)

Vingar (26/339)

Vi tog en tur till Herrevadskloster för att se om vi kunde hitta några fjädrar att fotografera men det blev vingar istället :-)

Kyrktorn (25/150)

Unga Dottern och jag började vår lilla utflykt idag med ett besök vid vår vackra kyrka. Den ligger uppe på en höjd med vidunderlig utsikt. Den har ett litet med kompakt kyrktorn som jag tycker är så vackert!

Bubbel (24/30)

Jag och yngsta dottern har varit ute på ett litet äventyr idag på förmiddagen, ett fantastiskt väder med en skön krispighet i luften. Jag hittade den här förfrusna vattenpölen med massor med bubbel.

Glad och lite rädd

Jag har fått ett uppdrag och en förfrågan som gör mig både glad, stolt och lite smårädd men framför allt väldigt smickrad! Kan inte säga så mycket mer just nu eftersom det är ganska mycket hemligt. Men efter mycket velande har jag tackat ja till förfrågan och väntar nu med spänning på att det ska bli mer offentligt!

Biograf (23/20)

Vi var på bio i lördags som sagt tidigare, vi såg Disneys nya 3-D film TRASSEL. klart sevärd om man gillar Disney, inget överaskande men ändå bra!
när man går på Biograf så tycker jag att man måste ha popcorn! Finns inga godare popcorn än den som man köper på biografen. Så för mig är popcorn =biograf!

Oljelampa (22/206)

I trädgården har vi oljelampor på sommaren för att skapa en mysig känsla på vår uteplats, vi brukar behålla någon framme under vintern så vi kan ha när vi tassar ut till tunnan, jag tycker de är vackrast när de blivit lite rostiga och lite skamfilade så här. Den här fick dock en ny veke så den klarar sig ett par år till.

Bloggen består mest av 365


Bloggen består mest av bilder i fotoutmaningen 365 just nu. Har ingen egentlig inspiration till att skriva heller. Livet snurrar på, vi jobbar, äter, sover, jobbar, äter och sover känns det som. Hela veckan rusar i väg och det känns som om helgerna är för korta för att man ska hinna hämta andan ordentligt.
Idag är älskade maken iväg på båtmässan. Jag och barnen ska gå på bio i dag, vi ska titta på Trassel, den nya Disney filmen. Myspys. jag hoppas kunna fotografera temat biograf idag, så är vi då tillbaka på fotoutmaningen, den tycker jag är kul, försöker utveckla mitt fotograferande och då blir temautmaningen en bra inspiration!
Ses en annan dag!

Gångjärn (21/91)

I vårt hus är det mycket som är gammalt, bland annat gångjärnen till vårt sovrum, tyvärr så har vi ingen fin dörr att hänga på de fina gångjärnen, men de får vara som prydnad istället.

Januari (20/116)

Jag letade länge bland mina bilder från januari innan jag bestämde mig för vad som skulle bli bilden för temat Januari, till slut bestämde jag mig för den här bilden på min Älskade J som betyder allt för mig. jag tog bilden av honom när vi var på en liten utflykt i Malmö i söndags, kanske inte den bästa bilden fototekninskt men för mig utstrålar han värme och glädje och det är så jag vill minnas en annars tuff Januarimånad.
Han är min trygghet, han är min passion, han är min soulmate. Ni som känner oss vet att jag älskar honom av hela mitt hjärta även om han med jämna intervaller driver mig till vansinne :-)!  Han fyller dessutom år i januari. Med andra ord många anledningar till att det här blev min bild på temat Januari.

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!