En skön dag avslutas med ett dopp i bandsj...

20110727108 (MMS)

En skön dag avslutas med ett dopp i bandsjön. Efter utflykt till havet med efterföljande pizza på kirris i ängelholm så åkte vi hem och klippte gräs. Nu avslutar vi med ett svalkande dopp i sjön medan solen går ner bakom trädtopparna. Sämre kan man ha det.


För elva år sen...

... så var du aldeles ny och underbar, nu är du stora tjejen och aldeles underbar. Lika älskad då som nu. Stort Grattis på din 11 års dag Malla Ankarkrona!

Norge Norge...

Ja vad ska man säga, det är hemskt och det är nära, man blir rädd...Idag går tankarna på de som dött och de anhöriga som förlorat någon nära. Må den som gjort detta ruttna där den hamnar...
Jag tänker på Utöya och jag tänker på Oslo...
Bloggar jag följer som skriver om den förskräckliga händelsen.
Pernillas blogg om detta
Trebarnsmamman om detta
5 Vikingar är fler än en Joddlare

Rösta

Jag har anmält en bild till PC för allas fototävling ! Snälla gå in och rösta!
http://tavling.idg.se/pc-for-alla/sommar2011/sommarvanner

Kräftröd

Det är ju ingen risk att man blir kräftröd av solen så vi slog till med en minikräftskiva.
Herr Snusmus är hos Farmor och laddar upp med dunderhonung...

Svensk Sommar (99/289)


Vad kan vara mer svensk sommar än två vänner som traskar på en väg tillsammans i badbyxor och gummistövlar i strålande solsken, man vet ju aldrig när regnet kommer.

Det växer ett hus i min trädgård...


Sköna söndag

Idag ser det ut att bli regn så jag tror minsann att jag stannar i soffan med något gott samt en bok. Har precis
börjat på Flickan med snö i håret. Kanske kanske skulle man ge sig på och kratta färdigt så att man kunde så gräs på vår nya vall?

En vanlig lördag.

Idag så myser jag och de två minsta här hemma, vi pysslar lite här och lite där samtidigt som jag lyssnar på gamla Sommar-program.
Jag ska renbädda med mina nya fräscha lakan och jag ska hänga upp nya handdukar i badrummet. Sen väntar även en stund med en god vän och hennes dotter. Jag ska se om jag lyckas fotografera lilla Fröken Vilja lite.
Sen hoppas jag även att Malla kommer hem idag, hon har varit borta i nästan en vecka tillsammans med KaramEllen. Saknar henne så.
Pappa J är i Tyskland och provianterar till festligheterna i Augusti.
Har gjort avslut i veckan som gick, känns lite märkligt och konstigt men oerhört skönt. Nu kan jag fokusera på framtiden och hur jag ska bygga mitt skyddsnät för att inte ramla ner igen.
Till något helt annat...
Jag ser att jag har ständiga besökare som kollar in bloggen, vissa av er har jag koll på Mia och Karolina till exempel men vilka är ni andra? Lämna gärna en liten kommentar och en hänvisning till din egen blogg om du har någon.
Bjuder för ovanlighetens skulle på en bild på mig själv från när vi var i Norge för ett par veckor sen.

Pirat (98/Eget tema 7)

Ibland får motivet gå före den konstnärliga tonen på fotografiet. (tagit med min snart antika mobiltelefon därav kvaliten på bilden)

Jag njuter...

av den sköna sommarkvällen med lite god dricka och läser en bok som heter Säg nej med gott Samvete Jag har att lära mig lite :-) Behöver jobba med det såväl privat som yrkesmässigt. Berg och dalbanan har börjat lugna sig lite och det är säkert för att jag vet vad framtiden har i sitt sköte. Fast jag har fortfarande dippar, dock inte lika djupa längre. Maken har semester och det njuter jag av. Han är min inspiriations källa och min stora kärlek. Jag tycker om att få vara med honom hela dagar. Häftigt efter 8 år som gifta och 12 år som förlovade...

Sommar med Henke och Nanne.

Idag har jag laddat min Mp3-Spelare med Nanne Grönwalls och Henke Larssons Sommarprogram, nu ska jag sätta mig på cyklen och göra av med kortisol och samtidigt lyssna på dessa två.

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!