Spegelbild (53/271)

Jag provar lite nya tekniker och kompositioner, man får passa på med de modeller man har medans de är samarbetsvilliga, när jag äntligen lyckades få fokus där jag ville med rätt ljusinställning missade jag att sonens arm hade flyttat sig och man ser en bit av bordsskivan, det var inte riktigt meningen.  Men men man kan inte få allt! Jag blev själv väldigt nöjd med ljus och glimten i hans vackra ögon!

Behandling (52/17)

Dagens behandling, dottern var på vårdcentralen idag och fick behandling mot ett räligt öra. Nu är hon tämligen utslagen och ligger ganska däckad i soffan med filten upp över näsan.

Dagdrömmar (51/41)

Utedass är som gjort för dagdrömmar, jag har en speciell plats i småland som får mig att må så bra så bra. där sitter jag och tittar på ängarna och drömmer mig bort. Det här utedasset finns dock på betydligt mycket närmre avstånd, men ändå lika charmigt!

Väderbiten(50/345)

Vädrets makter har gått hårt  åt stolpen

Guld (49/89)

Idag är tydligen månen extra stor, oavsett så är den så fantastiskt vacker där den lyser som en stor guldklimp på himmelen.

Trolsk (47/307)


Jag går på kurs, hos den fantastiskt duktiga Emelie Ohlsson. Jag har lärt mig massor genom hennes wekurs, har faktiskt vågat lämna programvalet och fotograferar numera näsan bara med manuella inställningar. Det här fotot här ovan är mitt första försök med att jobba med lång slutartid coh ganska hög bländare, och Wow det blev som jag tänkt mig även om jag säkert kan få till det ännu mer om man hittar en bättre fors.

Liten börjar bli lite större....

Vad hände?

Noter (47/192)


Ljus (46/162)

I söndags var jag i kyrkan för att se på när Snöflingan visade upp sitt kyrkospel, jag betraktade då de vackra ljusen som finns i kyrkan.

Måsten (45/186)

Ett av hemmets måsten och ett  av mina absoluta måsten är att ha ren tvätt. I vår familj är det jag som tvättar, maken gör en massa annat, som att han lagar i princip alla mat. Jag tycker om att pyssla med tvätten. Man ser så konkreta resultat! Trots det är det ett måste...

VAB, igen...

Jag avskyr magsjukor, det är absolut vidrigt. Dessutom verkar det spridas långsamt i det här huset, delar av familjen var dåliga förra veckan och denna veckan är det andra familjemedlemmar som har drabbats. Usch och fy.
Jag har bara för det tröstshoppat till mig själv, händer inte ofta men nu så har jag handlat till mig själv och min hobby.
Jag hoppas att detta snart ramlar ner i min brevlåda.


Annars då, ja har du inte lagt till mig på bloglovin så tyker jag du ska göra det!
bloglovin

Tegel (44/296)


Snödroppar (43/266)


Musikinstrument (42/183)


Solitär (41/267)


Retro (40/236)


Februari (39/55)

Jag sammanfattar februari med en bild på mina vackra tulpaner som börjat tappa sin färg och form men som fortfarande är vackra. Februari har susat förbi i överljudshasighet tycker jag. Men många tulpanbuketter har det blivit både från älskade J, från mamma och pappa också några buketter från mig till mig också. Februari är för mig tulpanernas månad!

Salt (38/249)

Jag tycker om att bada, gärna med badsalt, som här rosa badsalt! I kväll blir det  ett bad och sen många förhoppningar om att det inte ska bli någon mer kräksjuka här i huset.

Unik (37/320)


Varje vattendroppe är unik och vissa får mer eller mindre fantasifulla former.

Koncentration (36/139)

Det krävdes rätt mycket koncentration för att få till de här bilderna men när jag väl kom på vilka inställningar jag skulle ha på kameran så blev det ganska bra tycker jag. Det här kommer definitivt att provas fler gånger. Nu ska jag ta hand om nattens tvätthög, örk!

Klarröd(35/129)

Har inspirerats av Nattsyrran och provat att ta dropp och plaskbilder, det här var jätteroligt, betydligt roligare än nattens kräkningar som huserat i familjen. Just nu sovs det här! Fullt förståligt med tanke på hur natten var.

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!