Fasters prinsessa och min älskade J

Fasters prinsessa och min älskade JInte en vecka utan vi har fått träffa min söta prinsessa, brorsdottern Vanja. Snart 5 månader. Här lyckades jag fånge henne och maken när vi tillsammans åkte kanalbåt i Dalsland tillsammans med söta bror och svägerskan!


Blåa läppar

Blåa läppar
Syns kanske inte så tydligt på den här bilden men jag kan tala om att Sessan M:s läppar var alldeles blå efter en hel dag i skogen, och det var inte för att hon frös. Hon bara älskar blåbär...Stor har hon blivit i alla fall.


I skogen

I skogenLilla sessan är laddad inför att börja fiska. Alltid med flytväst. På huvudet sitter mössan som hon fått av sin söta moster och morbror, Stora sessan och vilde bebisen i magen har fått precis likadana. Är de underbara eller så säg!


Sommarprinsessa

Semesterflicka

Vår lilla söta envisa prinsessa, en dag vid Vänerns kant. Det blåste nästan full storm. Annars tror jag det blivit ett bad.
Vi spenderade en knapp vecka på bilsemester. En dag på High Chaparral, två dagar i skogen med fiske och bärplockning, en dag vid hotellpoolen och en dag vid havet. Jätte skönt att komma iväg ett par dagar, det enda som saknades var svampen som både jag och maken ville leta efter. Tyvärr har det varit för torrt, men nu här hemma har det vänt och efter en timme i skogen så fick vi ihop till en hel middag med KarlJohan!

Hästjakt

Vi passar grannens hästar... Ni som känner mig vet att de djuren är inte mina favoriter trots jag bor på landet. Men när grannen nu skulle åka iväg ett par dagar så kunde itne klämtjäcka jag låta bli att erbjuda mig att " vi kan se till djuren"
Jamen vad bra tyckte grannen. Det enda du behöver göra är att vattna dem och hålla koll så det inte händer något. Men vad bra tyckte denna här. Det kan jag ju klara av. Någonstans insåg jag ju att jag nästan tagit mig vatten över huvudet. Men men nu grejar Linda detta ska man se...
I går åkte ju då pappan och stora prinsessan iväg på fisketur och Lilla prinsessan åkte till en kompis för att sova över för första gången. Ahh tänkte jag. En skön kväll i soffan med popcorn och min hemmagjorda jordgubbssaft. Kan det bli bättre?? Knappast va?

Varmt och klibbigt är det ju så denna här klädde av sig och slängde sig i soffan i förd endast ett par  (ioch för sig graviditetsmodell) trosor och BH.

En liten bit in i Allsången på Skansen så knackar det på dörren. F-n osså. Valrossen försöker rusa upp och slita tag i en tshirt på vägen (Jag insåg att jag annars skrämt slag på vem som än stod utanför)
Utanför dörren stod den egyptisk tavelförsäljare... då undrade jag om jag inte skulle låtiti bli att ta på mig t-shirten. Kanske han blivit förskrämd och försvunnit.

Nåväl, jag ser då att min bil är olåst och lite fördommar har jag allt så jag inser att jag ska gå ut och låsa min bil så inte egyptiern stjäl min bil förrutom att han stört mig i Allsången.

På väg ut mot bilen slår jag ett öga mot hagen och vad ser jag..... Hästen Harry är på felsida om staketet.... Trötta mig, går in får på mig ett par byxor oxå (Någonstans inser jag att det skulle se bra tokigt ut med en gravid kärring i bara trosor slitandes på en ovillig hästkrake)
Sen börjar då det mödosamma jobbet att få in Harry på rätt sida om staketet, Men icke sa nicke, trots morötter och sockerbitar så ville fanskapet inte flytta sig från sitt utrymme som bestod att 3X1,5 meter med taggtråd på ena sidan och en strömlös staketlina. Däremot så kom de andra tre krakarna och tiggde morätter och där stod en annan inträngd i en hörna.... Då var jag inte glad på grannen. Man kan säga att jag och Harry inte är kompisar idag... HAn är dessutom i princip omutbar!
Nu har ju allt ett lyckligt slut och ett tu tre dök en vänlig själ upp som kunde hjälpa mig att jag in hästen i hagen igen.....Med en grimma, fler morätter och rejäl klapp på baken så studsade hästen in i hagen igen.... under linan... Men allsången var slut...... SUCK


Behöver jag säga att grannen har varit hemma idag  hällregnet och lagat staket *s*

Fisketösen

Fisketösen
I går åkte pappan och Prinsessan M i väg till en sjö, satte upp tältet och bara mös tillsammans. Givetvis vart fiskespöet med, dock ingen större fiskelycka men det spelar nog inte så himla stor roll när man får vara iväg med pappa så här. Dock fick de bryta upp tidigt i morse innan regnet kom, så kl 08 i morse steg de in i vårt sovrum och väckte mig med en blöt puss.


En frukostdam till

En frukostdam till


Frukost dags

Moa äter frukost
Vid fint väder är det underbart att äta frukost i trädgården.

Fasters prinsessa

Fasters prinsessaFick klagomål av min bror att jag varit dålig på att uppdatera min blogg,så vad gör jag då inte för min bror, jo lägger upp lite foton. Bland annat på fasters prinsessa Vanja, snart 4 månader. Tänk vad tiden går fort. Detta är nog den sötaste och charmigaste ungen jag stött på!


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!