Tid och ork..

skulle jag vilja köpa mig just nu. Hinner inte med något känns det som... inte det jag vill i alla fall.
Men snart är det semester och sen ska jag ju bara jobba 50 % en period... Gud så skönt, just nu känner jag inte alls för att jobba, är ganska trött på " mina Tanter" de flesta är jätte goa men en del kan driva mig till vansinne.
Vill ha mer tid för barnen, ska försöka idag, har tagit komp i eftermiddag och ska hjälpa till och köra dagis på utflykt! Mysigt!
Nu ska jag kasta mig över ltie stryktvätt innan jag väcker barnen. Jobbar hemma under förmiddagen så de kan få sova ett tag till.
Tjipp och hej!

Glöm inte att kika

... i min andra blogg då coh då...
http://asplund.blogg.se/gravid

Lugnt och skönt

En mycket lugn och skön midsommar hade vi med min bror med fru och barn samt goda vänner!
Mycket mat och prat och massor med mygg!

Utflykt

Har varit på utflykt med familjen idag. Bilen packades med fika och strandväska och sen styrdes bilen mot östra kusten i Skåne. Vi kikade på ett hus som sävrmor ska lägga bud på i Olseröd och därefter så körde vi ner till havet ett par timmar. På vägen hem så åkte vi om min svåger Måns med flickvän Ilona. Två urmysiga människor. *gillar*
Där var hela huset fullt av folk... och jag fick min kändiskåthet lugnad av att få hälsa på Jason = Timbuktu.
Fast de drog till stranden när vi kom och lika bra är väl det för annars hade jag väl suttit och fånlett hela eftermiddagen.... Elin och Moa "jammade" med Måns ett tag och Moa sjäng egen komponerade sånger medans Jens och Måns spelade trummor och gitarr som komp. Jag höll i kameran*s* Denna gör sig bäst där .

Heja Sverige!

I kväll är vi barnfria! Barnen är hos mormor. Vi ska ta morfar med oss och gå och titta på fotbollen på BJärhus Gårdsbutik!
Blir säkert både trevligt och kul!
Heja Sverige!http://www.bjarhus.se/

Det har var ju trevligare...

31125-63
än den förra matchen...
Nu måste man ju se sista matchen mot England oxå ju. Vi har ordnat barnvakt och ska faktiskt gå ut och se på matchen!
Kul


Skolavslutning

Idag var det skolavslutning på barnens skola, ja de går ju inte skolan än men de har gemensam avslutning med skolan som ligger tillsammans!
Underbart att få vara med och se de fina små barnen och hör dem sjunga Idas sommarvisa, och sen som avslutning "Den blomster tid nu kommer" Efter det bjöd vi mormor och morfar på sallad i trädgården och sen som efterrätt bidde det svenska jordgubbar med grädde!!
MUMS!

Nästa år

I Juli nästa år ska jag åka utomlands med min sävgerska, det ska bli mysigt.... men huuuu jag kommer åka själv med tre barn, och Lilla söta Anna kommer ha en söt och rar  Vanja med sig. Undras om vi tar oss vatten över huvudet.

Hmmm funderar var vi ska åka....
Kroatien ligger nog i top, följt av Grekland och Mallis.

Flitiga familjen

Idag har vi varit flitiga, det har rensats ogräs, klippts gräs, storhandlats, målats lekstuga, planterats blommor,vattnats och fejats. I morgon ska stugan målas klart, rensas en rabatt till och sen ska vi premiärbada på Röstånga badet! Härligt!Katastrof

Katastrof

Det här var fruktansvärt dåligt!
Det finns egentlgien inget mer att säga än fy skäms Svenska fotbollslandslaget!
Hur i hela fridens namn´kunde ni missa så många skott???
Näää fy bubblan!

Min sykunskaper

Marika frågade i föregående inlägget om det var jag som hade sytt tösernas klänning. Förlåt Marika men jag och hela min familja skrattade rakt ut. Jag är fullständigt orförmögen att sy. Klänningarna är köpta Disney klänningar *s*

Mina sykunskaper är så illa att när Storan för något år på dagis hade fått hål på sina byxor och dagis fröken säger till henne att det får du be mamma laga. Så tittar Moa konstigt på fröken och sen påmig och säger, men Mamma kan inte sy det gör ju pappa. När tom en 3 åring kopllat hur illa det är då är det illa*s*

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!