Tillbaka i rutiner

Så nu var allt tillbaka i gamla vanliga rutiner igen. Malla och Snöflinga  i skolan, Älskade J  på jobb och jag och SNusmusen är här hemma och roar oss. Det har dock varit tufft att komma igng, Det är väldigt tidigt att börja morgonen kl 0550. Jag som alltid varit morgonpigg njuter inte lika mycket numera av att gå upp tidigt. Detta har fått till följd att jag somnat gräsligt tidigt om kvällarna... till Älskade J:s förtjusning.... NOT.  Måste skärpa till mig lite.

Idag äe huvudet tungt och det känns som om det är en förkylningsbassilusk i min hjärncell. får försöka skrämma bort den med panodil och vitlök.

I helgen  hoppas jag kunna plocka sånna här
image130

Status för Herr Snusmus

Lilla Herr Snusmus var på kontroll i går hos Snälla doktor Alf.  Dr Alf är nöjd, nöjd med hur det ser ut 2 månader efter operationen. Dessutom verkar Herr Snusmus se bra. Ser bra ut det gör han ju.... han är ju min son *s* Men det verkar som om han nästan ser bra oxå.
Men samarbetsvillig är han dock inte. Så nu har doktor Alf bestämmt att  vid nästa kontroll ska Lilla Herr Snusmusen sova. Det blir i september.

Lilla Herr Snusmusen fick förresten ok på BVC i förra veckan oxå. Lång var han med, 72 cm lång. .... och tung.....10,7 kg väger vår stadiga bit.... kan som jämförelse tala om att det vägde hans ena syster vid 1½ års ålder *s* 
Annars ? Kryp ålar gör han, sitter stadigt, jollrar mammmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmammmmmmmmdddddddddddddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaddddddddddddddddaaaaaaaaaaappppppppppppppppppppppppppppppppppppaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaapppppppp i långa haranger... vi över för fullt på "NATIONALENCYKLOPEDIN"

Han ger mig vad jag vill ha...

Jag har säkert sagt det innan, men jag gör det igen. Jag har en underbar man. Han är snäll och omtänksam och för det mesta underbart go. Idag har han gett mig nästan en hel dag för  mig själv.. precis vad jag behövde. Först var jag och storhandlade i lugn och ro och sen dörefter frissan i 2 timmar ENSAM. När jag kom hem packade vi tillsammans ur bilen och sen tog han Malla Ankarkrona och Fröken Snöflinga med sig upp i skogen och skulle se om de hittar någon svamp. Lilla herr Snusmus somnade lämpligt nog precis när de åkt så ja Mamman har fått total egen tid. Mumsfillibabba.
Synd att jag inte kan uppskatta min kära älskade J vid alla tillefällen.... igår så var jag inte lika glad... men det är inte ens värt att nämna.... älskar så.......

Snubblade över

Jag snubblade över en sida där en väns fina fina fotografier var upplagda. Kika gärna in.
http://www.hemsida.net/jalle48/My%20Guest/htmsidor/Monika/mg02de.htm

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!