Utmaningar och utmärkelser

Jag är jättetacksam för de utmaningar och utmärkleser jag får, jag är dock urkass på att svara på¨sådant! Så ge dem till någon annan som är bättre på att svara på sådant!
Kram på er!

Men jag har en söt unge att bjuda på :-)

Första vårdagen

Åhh vad njutningsfullt, våren har gläntat på dörren och släppt in oss, vi har varit ute hela dagen, korvgrillning och långprommenad har hunnits med. Vi har eldat av en stor hög och flickorna har studsat hela förmiddagen. En underbar dag med andra ord. Till och med små videkissar har tittat fram tillsammans med torkvindan.

Utmanad för den som känner sig villig

Hej!

Jag har bestämt för mig att du var lite trött sist vi sågs. :-) Så det kanske är på sin plats att komma igång med träningen nu, en gång för alla... Hehe...

Jag har hittat en superbra sajt som hjälper mig att hålla igång med träningen och ha full koll på alla passen. Det är riktigt kul att kunna gå tillbaka i tiden och se att man faktiskt tränat. Det finns massa roliga sätt att följa sin egen och andra personers träning, typ topplistor, diagram, sätta upp mål mm. Man kan hitta nya träningsrundor också.

Du vågar aaaaldrig utmana mig i träning!

Gå in på

http://www.funbeat.se

och registrera dig!

Här hittar du min sida förresten:
http://www.funbeat.se/life/person/overview.aspx?PersonID=146460

/Linda

Sportlov,födelsdag, träning och myshelg ~en himla blandning

Ja så var då sportlovet över och snön med den verkar det som. Det regnar här just nu och jag är precis inkommen efter en träningsprommenix på fem kilometer. Uppfriskande skulle man kanske kunna säga.
Ungarnas sportlov har varit bra känns det som mycket bio, pulkaåkning, mys med farmodern, kompislek och endast en förmiddag på "reservfritids" *
Så i morgon drar då skolan i gång igen. Vi har en intensiv vecka framför oss med mycket på jobbet, har Öppna Jämförelser som jag är huvudansvarig för som ska vara inne på fredag, det är de sifforna som ligger till grund för Äldreguiden som du kanske har hört talas om?  Eftersom jag dessutom är beroende av att andra levererar det dom ska så är det inte helt lätt. i morgon, hoppas jag få det klart. Dessutom ska vi iväg på ett ledningsgruppsinternat i två dagar, ett läkarbesök med Snusmusen hos Dr Alf för att kolla synen, nämnden ska ta budgeten på torsdag... så ja det är intensivt..

I veckan fyllades det år och jag fick en del av det jag önskade mig, och i går invigdes de på gymet, 1 timmes träning. Trodde väl aldrig att jag skulle säga det men det känns nice i kroppen.


Kvällen och natten spenderades med mitt goa järngäng i Lomma, vi hade enmysig tjejkväll med go mat, gott vin lite Guitarr Hero och massor mer snack. Manna för själen att träffa dessa kloka och förnuftiga kvinnor.


Så summa sumarum, jag har det bra  har haft det trevligt under ledigheten och är laddad inför en tuff men rolig vecka.Glömde en sak.... har hittat en kanon bra träningsdagbok på nätet http://www.funbeat.se Jag tycker du ska registrerar dig och därefter lägga till mig som din träningskompis, så kan vi ha glädje och nytta av varandra !

*

Älskar så....


En dag i backen

Dagen har spenderats i pulkabacken med Den underbart goda Lone och mysiga farbrodern. Om ni kikar tror jag nog att ni kan finna en viss syskonlikhet:-)
Tre av fyra

Tänk i går satte jag tre av fyra möjliga i melodifestivalen, jag missade dock Heat, men man kan ju inte lyckas var gång :-)
Men alla de andra blev ju rätt, jag gillade Måns så klart, tyckte det var en skön låt och den pojken (ja läs pojke) är så sockersöt att man nästan får hål i tänderna.
Lili och Susi's låt tyckte jag oxå om den skickade liksom tillbaka en sisådär 15-20 år:-)


I övrigt hade vi en mycket mycket trevlig kväll, en i mina ögon ovärderlig vänskap som bara växer sig starkare och starkare, trots att vi ses så sällan, eller kanske just därför???

Malla och Karamellen spelade först GH, för att sen lösas av av Gudfadern och Älskade J. Jag och Gumodern hade inte tid, vi löste världsproblem istället. Snusmusen ryckte in där det behövdes bäst för stundenVackert väder och lördagsmys

Alla hjärtans dag. Började bra här i det Asplundska hemmet. Älskade J gick upp med Snusmusen vid 07. Mamman hade varit vaken vid 06 men somnade om så gott och blev väckt med pussar och kramar vid 08. Skönt att få sova gott en stund.
Ute strålar solen i kapp och vi går bara här och myser. Gemensam frukost och alla har fått på sig kläder och är hela och rena :-)
Snöflingan ska åka till Slaktaren och hans goa fru för att ha trevligt och resten av oss ska åka till Penarp för att hälsa på hos Gudfadern och Gudmodern.  Deras Karamell ville leka med Malla. Jag blev jätte glad för det innebär att vi kan leka hela familjerna! Så  i stället för att sitta hemma i vår egen "tråkiga" lilla värld så åker vi till bland de bästaste vännerna man kan ha!

Dagens melodifestival

Jaha vad tror vi om dagens melodifestival?
  
Måns Zelmerlöv är väl självskriven? Men sen då? Flickorna hoppas på Amy Diamond och själv är jag ju duktigt nyfiken på Lili och Susi. Kan de åstadkomma något efter så många års frånvaro från rampljuset. Markolio... näää jag brukar inte vara så glad för den mannen, det mest brukar låta ganska likadant i alla fall i mina öron. Men vi får väl se vad som händer!

Hur botar man bäst frustration???

Jo genom en god vän 
och

Så nu är jag inte fullt så frustrerad längre.
En skön prommenix i raskt tempo fick mig att känna mig betydligt mer avslappnad.
Inget kräk sen kl 09 i går!!! Jippi. Vi kan snart räkna oss som friska.
Kvällen innehåller mörk choklad, Barda, Lets dance och en tidig sänggång.
I morgon laddar vi för pulkabacken.

Så kräker vi då...

maginfluensan har gjort sitt antåg....
tre av fem nere....
de som är friska stannar oxå hemma för att pyssla om oss andra...
och för att inte sprida vidare detta hemska....
48 timmar kräk och diarre fri ska man vara.
Allt annat borde det vara skottpengar på....

VAB, Snö och lite annat..

Malla är sjuk, ont i magen och lite feber.. vi avvaktar och ser om det utvecklas till något mera eller det är en liten förkylning som satt sig i lilla magen. Själv trodde jag att min förkylning bröt ut i går men ack nej, idag endst lite snuva och lite halsont och en ofantlig trötthet. Så efter lite morgonröj här hemma så ska jag krypa ner i sängen med Malla och läsa en stund tillsammans med henne.

Ute snöar det så fantastiskt vackert. Men jag är glad att jag slipper ligga ute och köra.  Ska plocka fram kameran och fotografera liten stund sen. Jag älskar vinterbilder.  Låt nu snön ligga ett tag så att ungarna får njuta av det under sportlovet.


Annars? Jo det rullar på, trivs som fisken i vattnet med jobb och det är spännande, utvecklande och stimulerande. Mitt största problem är väl att det är så mkt jag vill göra att jag har lite svårt att bestämma mig för vad jag ska prioritera.

I går var jag på och träffade Skolinspektionen, intressant att se hur de funderade och vad de ville veta, de gör en stor inspektion av skolorna i klippans kommun och jag var där i egenskap av föräldrar-representant för fritidshemmet.


Nähä nu ska jag ta tag i mig.... Tjipp till sen..

Jag tror det har brutit ut...

... och jag tror jag är lättad.... Det är förvisso tröttsamt att vara förkyld men om det är dörflr jag varit så vansinnigt trött den sista tiden så är jag ganska lättad av att det nu brutit ut, det innebär att det snart kommer vara över. Snuva och halsont har i alla fall kommit idag.

Alcazar

Mitt tips så här långt är Alcazar.... ingen av de andra har nått upp till det jag förväntade mig av dem.....
Vi är eniga i soffan så här långt


Caroline af ugglas var nog inte så dum....

Gräslig huvudvärkSKa faktiiskt gå och lägga mig, har en riktigt gräslig huvudvärk. får se om iprenmannen kan hjälpa mig.

Önskelista


Önskelista..... vill gärna ha en liten liten rosa laptop....vill även ha lite nya träningskläder....

Bloggsvacka


Är inne i en rejäl bloggsvacka. Har fullt upp både hemma och på jobbet. Det fungerar bra på båda ställena dock har jag haft en oerhört trött vecka, tror jag har en förkylning i kroppen (som inte riktigt vill bryta ut) som gör att det är jag är extremt sliten. Men den här helgen har vi inkeltinkel planerat mer än att ta det lungt, tvätta lite, gå lång prommenix med barn och kamera samt melodifestivalen.
Utan att veta något och utan att ha hört något förhandssnack så tror jag bestämmt att Scotts och Alcazar har störst chanser tillsammans med Shriely Clamp  följt av Emilia och Marie Sernholt. ... men som sagt jag tror Scotts ar en stor chans då det verkar som var och varannan svensk gillar dansband.... jag har egentligen inte någon egen åsikt. Ungarna ser i alla fall hemskt mkt fram emot kvällen.  I mitt fall tror jag det finns en stooooor risk för snark i soffan:-)

Nu ska jag krypa ner i sofan och mysa med två små troll, de stora trollen (läs Älskade J och Malla) sover gott fortfarande.

Jag vann :-)


Jag vann ett armband från Minimi. Gud vad kul, nu vet jag vad flickorna ska få i Alla hjärtans dags present, jag besställde så klart ett extra :-)

Trött

Just nu är jag trött, trött och trött. Det är kallt ruggigt och blåsigt ute. Jag vill ha vår och lite sol nu!
Jag finns här men livet snurrar på i ett galet tempo för tilfället.... som vanligt?
I'll be back


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!