I'm alive

Jo  jag lever... kommer nog snart tillbaka... ska bara försöka skapa lite mer energi till bloggen oxå. Det har varit och är intensivt just nu. Det är kul, men som sagt väldigt intensivt. Jag försöker skapa lite egna gränser för mig själv. Nyttigt.
Jag berättar mera en annan dag. Men som sagt, I'm alive....


Liten bloggpaus

Jag tror att jag kommer att ha en bloggpaus. ÄR liksom inte närvarande här för tillfället. Har varit en tuff vecka och behöver tid för att samla ihop mig efter lite olika saker så ...., jag tar mig en lång? bloggpaus. Återkommer när jag har lust, tid och ork för det.

Årets viktväktare

Min kompis Fru underbar och god är med och tävlar om att bli ÅRETS VIKTVÄKTARE gå in och rösta på henne.Efter ett par timmars röjande..

...Så börjar här nu bli ordning igen, har suttit med lite jobb ett tag, Snumusen somnade och flickorna lekte på fint en stund så jag passade på att både läsa in mig på lite som jag har liggandes och jag passade även på att leta material till en sak som ska vara klar den här veckan.  Gott få gjort sånt när det är lite lugn i huset. Nu ska jag slänga mig på soffan med söndagsbilagan.
Kanske man somnar till en stund :-)

När katten är borta dansar råttorna på bordet...Eller hur är det man säger. Älskade J flydde hemmet i morse kl 05 för att åka och fiska med kompisen Tokfiskaren. Någonstans i Blekinge befinner de sig och jag tror att både jag och Älskade J är tacksamma för detta. Jag har en sån där dag där jag går runt och rotar typ överallt. Här är med andra ord en sanslös röra just nu, men jag har en plan och ikväll när den älskade maken infinner sig i hemmet tror jag att jag har det mesta på plats. jag har fått röjt en massa sånt som jag borde fått gjort för länge sen.  Älskade J hatar när jag gör så här så för både hans och min skull är det bäst att han befinner sig i båten.
Men vad bra det blir här hemma...


Ps.. kortet är från rallyturen i går :-)

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!