Melodifestivalen

Så var det då dags för festival i kväll. Igen.
Kvällens favoriter efter att ha tjuvlyssnat på http://www.svt.se/ är Sanna Nielsen och Ola. På www.SvenskaSpel.se ger det just nu 8 gånger pengarna tillbaka. Hyfsat.
Till andra chansen vill jag ha Alexander Schön och Lasse Lindh. Det ger betydligt mycket mer pengar tillabaka om det skulle ske. Däremot så om man tror på Canvråla och Andreas så får man inte så många slantar tillbaka. 
MEn Denna låten gillade jag inte alls. Överskattad. gillar egentligen Carola men det tenderar att bli så mkt omkring henne när hon visar sig och det får mig att rysa.
Hoppas på att det kan bli som förra veckan när Etype och pudlarna var så förhandstippade att de bara hamnade i andra chansen.

Men vid alla gudars.....

Ja, idag undrar jag varför VARFÖR?
Sömn måste vara det tortyrredskap som är värst att tortera någon med, att inte låta någon sova, knäcker en mäniska rätt fort....
Efter en skräcknatt ska jag nu sätta på en brasa och krypa ner i soffan och bara mysa en stund, sen tror jag att jag och barnen ska försöka ge oss ut i det gudomligt vackra men kalla vädret.

Förövrigt intalar jag mig att barnen kommer att bli stora och inte vilja ha min uppmärksamhet på natten.
Adios

Älskade J

Du är min man
och jag vet du gör så gott du kan
Fast du inte tycker att du räcker till
Men du får tycka vad du vill

Jag älskar dig
Och jag ber du måste tro på mig
Det betyder allt att vi två har varann
Du är min man

Jag vet hur jag får dig att glömma
så bara nuet spelar roll
Så att du skrattar igen
och slutar att döma dig själv för en stund
och vågar drömma

Och om den bistra verkligheten
är mer än du kan ta just nu
Så låt mig hjälpa dig då
att svälja förtreten
För mig finns det bara du

Du är min man
och jag vet du gör så gott du kan
Fast du inte tycker att du räcker till
Men du får tycka vad du vill

Jag älskar dig
Och jag ber du måste tro på mig
Det betyder allt att vi två har varann
Du är min man

Du är min man

Och om den bittra hopplösheten
har slagit rot hos dig just nu
Så låt mig hjälpa dig då
att svälja förtreten
För mig finns det bara du

Du är min man
och jag vet du gör så gott du kan
Fast du inte tycker att du räcker till
Men du får tycka vad du vill

Jag älskar dig
Och jag ber du måste tro på mig
Det betyder allt att vi två har varann
Du är min man

Du är min man

Helen Sjöholm & Benny Anderssons Orkester


Den passar så bra .... Älskar dig! Tack för blommorna häromdagen!
image271

Njutning

image270

Nu ska jag krypa ner och faktiskt njuta av en kopp varm choklad i soffan och lyssna på min Cd-bok " Män som hatar kvinnor" Snusmusen är hos dagmamman och eftersom det är inskolning så är jag hemma. Malla och Snöflingan är i skolan och Älskade J är på jobb. Och vad ska mamman göra då... bara njuta en stund.
Ooops glömde en sak... ska bara baka ut lite bröd innan soffan kallar!
Tjipp!

Barnarbete

Hemma hos oss idkar vi barnarbete
image269

Malla Ankarkrona

Min Malla Ankarkrona börjar bli stora damen.
image268

Flickvän och Snumus

image267
Sötaste paret just nu Lilla Fröken Vilja och Herr Snusmus

Hur kan det komma sig...

Jag förstår mig ICKE på tiden. Måndag till fredag middag segar sig tiden fram ochallt går så långsamt så... och sen vips så kommer helgen och då startar tidsmaskinen och helgen bara schvissar förbi. Denna helgen var inget undantag. VI har i helgen försökt återställa trädgården efter byggarnas framfart, städat över här inne, fattar inte hur mkt damm det kan skapas under ett bygge, jag dammtorkar och jag dammtorkar och ändå så vips två timmar senare så syns det inte att dammtrasan varit framme. Vidare så har vi givetvis sett första deltvälningen av Melodifestivalen. Inga direkta favoriter, Den jag gillade bäst var  Michael Michailoff - That's Love . Men jag är visst inte som resten av svenska folket... med andra ord. Han gick inte vidare.
Av helgen återstår nu endast ett kapitel av Sune samt en Nicke Nyfiken bok.
Ny vecka i morgon, inskolning av Snusmusen hos Mamma Dag (Tack K-line) Bad på eftermiddagen med Liten Otäck Border och Fasters Prinsessa. Tisdag frilutsdag med Malla och Snöflingan, Onsdag jobb om inskolningen fungerar.. Torsdag fyller Farmorn år så då ska man dit och fredag.... ja då hoppas jag på en ny trappa!


Dagmamman

Sitter här och funderar över vad vi ska hitta på för namn på dagmamman. Är man dagmamma till en Snusmus så borde man få ett bra namn.Tillsvidare får det vl vara "Dagmamman"
 Nåväl. Idag har inskolningen börjat och fortsätter det som det gjort idag kan jag nog få till ett par timmars jobb nästa vecka. Snusmusen gillad sin dagmamma och var oerhört förtjust i de två lite större barnen som var där. Ja stora och stora. Den ena var drygt 4 och den andra 3½ så så värst stora var ju då inte dessa små godsaker.
Det blir nog jätte bra när det här är klart. Känns bra. Nu är dock Snusmusen väldans trött och nannar sött ute i det fina vädret. Jag borde oxå bege mig ut men känner att jag har tusen saker att göra här inne... blir liksom inte färdig med något. Är det så här fint väder i morgon så ska jag försöka putsa fönster på hela nedervåningen.

Playtime

Vår son, även kallad Snusmusen, Herr Snusmus eller Professor Snumus ansåg i arla morgonstund att det var lekdags med mamman. Mamman tyckte inte så... Sonen, som borde heta något mycket mindre sött än Snusmus, tyckte att 03:57 var en ypperlig tid att leka tittut med mamma, han kunde även tänka sig mata mamma med napp och snutte. Mamman var måttligt road. Pappan valde soffan för fortsatt sömn. i EN timme lekte Snumusen med mamman. -mamman svarade kategoriskt INTE på alla Snusmusens försök. Klockan 05:15 så tröttnade då Snumusen på sin mamma och föll i djhup sömn.... Ja vad säger man.... Gonatt....

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!