Bloggar jag läser varje dag eller nästan varje i alla fall

Vill bara tipsa lite om andra bloggar jag läser varje dag.

http://lillymarlen.blogg.se/

http://nihaoma.blogg.se/

http://saltstrommen2006.blogg.se/

http://quarter65.blogg.se/

http://andromedasuniversum.blogspot.com

http://munters.blogg.se/

http://famthonell.webblogg.se/

http://blogg.passagen.se/idaeklundh


Tjipp och hej nu ska denna slappa bort en liten stund.

Tröga tangenter

Jag har en tendens att sitta och hålla ner skift i alla möjliga och omöjliga lägen och trycker man 5 ggr i ad får man upp ett meddelande om man vill ha tröga tangenter samtidigt som datorn kvittrar till lite...jag blir lika rädd varje gång... Jag VILL INTE ha tröga tangenter.

Bror min och min söta brorsdotter

Bror min och min söta brorsdotter
En väldigt nybliven pappa med sin goa tös i knääet på BB. Dressen Vanja har på sig har tydligen redan krympt *s*
Tänk att mina sessor varit så små, svårt att föreställa sig. idag är det två kavata damer som varit på "körkis" och haft kul. Det var ju i förgår de låg i en plastlåda på BB.


Nu mår jag

bättre, se Min andra blogg för att få veta varför ...http://asplund.blogg.se/gravid

Mår bättre idag

men inte förrän om 2 timmar vet jag om jag ska vara glad eller ledsen. Återkommer.

Mår inget vidare

kolla nadra bloggen så förstår du/ni kanske....

Duktig flicka

Varför ska jag alltid försöka vara en sån jävla duktig flicka hela tiden. Klämkäck och glad, så tror jag de flesta ser på mig. Vill inte alltid vara det, men då blir man ifrågasatt, vad är det med dig, är du sur för något....Nä måste jag vara sur bara för att jag inte skrattar och skämtar hela tiden. Nä, så det så.

Dessutom retar jag mig på att jag alltid ska ha så himla dåligt samvete hela tiden. Jag lägger så många krav på mig själv som jag sen inte orkar leva upp till. och vad händer då? Jo då mår jag dåligt! Nä nu får det vara slut på sånt. Jag ska inte leka duktig flicka längre, mår jag inte bra så tänker jag inte låtsas att jag gör det helle!

Nu tänker jag gå och kräka så det så!

Sammanbrottet

Igår så hände det...
. Jag mådde så fruktansvärt illa och har i en veckas tid spytt yupp allt och igår stod jag itne ut, så jag ringde till min BM för att rådgöra och vad hände då... Jo Linda bröt samman....Jag kunde inte sluta gråta, min söta kollega kom instörtande, min assistent kom precis förbi och båda såg ut som små frågetecken. När min bm väl lugnat ner mig så talade hon snällt och vänligt om för mig att nu såg jag till att åka hem, ta en postafen, försöka se om det blev bättre. Då bröt jag samman igen, för vem skulle då sköta semester planeringen osv.... Nåja jag fick lagt på med Bm efter ett tag och om jag inte mår bättre av postafen så får jag en tid till doktorn på fredag. Nåväl, kollegan och assistenten skickade hem mig.
Jag åt postafen och.. ja jag mår ltie bättre ... kräkte bara en gång i gårkväll  och fick  dessutom sova ett bra tag. Dock mår jag fortfarande illa.

Idag så är jag hemma och skrotar i morgon rocken. Jag är gräsligt trött, mår fortfarande rejält illa men har bara klökts ett par tre gånger utan att kräkas. Har med andra ord fått behålla det lilla jag haft apitit på att äta. Jag är dessutom inte fullt så gråtmild längre.
Nu ska jag försöka mig på att äta lite till. Tjipp och hej.

Påsk

Vädret är ljuvligt, påskgodis är gott och allt bara flyter på... om vi bortser från att jag får se varje måltid två gånger, en gång på väg ner och sen när det kommer upp igen....

Näää jag har inte någon konstig magsjuka och det smittar inte.... men kika in på http://asplund.blogg.se/gravid så förstår du *s*

Idag har vi sysslesatt oss med lite trädgårdsarbete, slappa i lagom dos och jag och Lilla söta E har varit på en långpromenad, E i vagn och jag med gympa skor....Jösses.
Tror båda prinsessorna somnar snabbt i kväll. Mykcet härjande ute och sent i säng i går efter obligatoriska trevliga middagen hos mamman och pappan.

Lilla Häxan

Lilla Häxan


Stora Häxan

31125-54


Gröna äpplen är så gott

31125-53

Visst ser de här åpplena goda ut. De växte så fint i trädgården i sommras. Jag vill ha sommar nu!
Fast jag ska inte klaga, jag åker ju till Gran Canaria om ca 4 veckor.

Löneförhandling

I fjol var lönerörelsen sen i min kommun. I år har de fått fart under fötterna. I fjol löneförhandlade jag i slutet av november. I år gjorde jag det i förgår. Det gick jätte bra. Jag hade som mål att få minst lika mkt som sist, men det verkar som om jag höjt mig ett snäpp. Får besked nästa vecka. Känns bra!
Kul när det går bra.
Dessutom fick jag en massa bra feedback av chefen min. Hon frågade även en del inför framtiden hur jag ser på min ledarroll. Jag försökte vara ödmjuk, men det tyckte inte chefen att jag skulle vara. Sikta högt Linda sa hon. Du har potentialen!
Himla kul att höra!

Blåkulla here we come

Klockan är 07:23. E har redan fått på sig huckle och förkläde, vill helst bli sminkad innan frukost. Hon får vänta ett par timmar i alla fall.
Idag ska det påskakärringas *s*

Idag är det lite lätt shopping inför påskhelgen, bland annat ska vi handla lite till påskäggen. I eftermiddag målar vi påskägg, även om barnen fuskade och målade några redan i går.

Har inte mått riktigt bra i helgen

Därför inget bloggande.
E har feber och jag ska vara hemma med henne i morgon.
Återkommer

Vanja i repris bara för att hon är söt


De jag älskar mest i världen....

31125-52
Det behövs inte sägas mer ... än att jag älskar dem....


Elin och Vanja

Elin och VanjaKusinerna

Kusinerna

Titta vilka söta prinsessor


Idag nattar jag barnen tidigt

Båda trollen är sjuka. Jag nattar dem tidigt, mannen är med sina fiskeporrkompisar och handlar fiskesaker ( kolla in http://saltstrommen2006.blogg.se   ) Jag tror dessutom att jag sommnar med barnen nu efter bollibompa..... Denna här är grymt trött efter en oerhört tuff vecka som avslutas i morgon med en ännu tuffare dag..... Sen är det helg! Jippi, behöver jag säga att jag längtar?
Tjipp och hej!
Gonatt!

Fastern rapporterar...

I går var vi då och såg på underverket.. och jisses vad söt hon är.... Jag lovar lägga ut lite kort så fort jag hinner, (Det gör jag inte nu kl 06 på morgonen), kan även vara så att jag måste hålla mig vaken i kväll för att få ut dem. Har en förkylning ståendes i kroppen + massor med jobb som är ogjort som stressar mig = sover illa på natten= somnar tidigt på kvällen.

Nähä nu får jag väcka mina sessor.
Ha en bra dag!

Idag

Idag ska jag och barnen åka och hälsa på Vanja :-) Fyllar förmodligen kameran med söta kort.
Ska bli så mysigt!


Brorsdottern

Brorsdottern

Detta är den underbart söta Vanja!
3795 gr och 51 lång.
Hon skolas från början att hålla på rätt lag!
Jag och mina numera jätte stora töser har varit och köpt klläder till sockertoppen idag!

Jag har blivit faster

till en liten Vanja. Jag återkommer med mer info så fort jag vet mer ! Hon är född 06:50 ungäfär. Hon kommer nog snart att finnas på http://www.helsingborgslasarett.se Som flickan Larsson!
Puss på er Både Anna och Conny!


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!