Stryktvätt, OS och annat svammel

Har äntligen tagit mig igenom veckoberget av stryktvätt. Inte så spännande, men genom att man kan titta på OS under tiden så blev det ju lite bättre. Ännu en medalj ju. Duktiga skidpojkar!
Däremot så misslyckades ju Curlingpojkarna.... Och med tanke på hur mkt Curling SVT valt att visa så kan man ju misstänka att vi borde haft medalj chans. Men så blev det dock inte alls, i alla fall inte för pågarna. Tjejerna gick visst vidare tror jag. Andra duktiga tjejer är ju Hockey tjejerna! De spelar final i morgon. Kul!

Barnen fick en uppdrags tävling tidigare i dag. Samla poäng genom att utföra uppdrag åt mamman. Bära upp sin rena tvätt, sortera in handukar i skåpet. Dammsuga vardagsrummet och så vidare. Det är jätte kul tycker båda. Den som får flest poäng vinner något. Idag var vinsten att får välja efterrätt när vi går på restaurant i eftermiddag.  Vem vann då? Jo idag vann båda. Lika många poäng efter en dryg timme fylld med uppdrag.  Duktiga tjejer. M konstraterade efter ett tag, Men mamma vi får ju ändå välja efterrätt oavsett om vi tävlar eller ej, jag det har hon ju rätt i, men det gjorde tydligen inget, det var tävlandet som var det viktiga.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!