Bloggande

Jag gillar ju att läsa bloggar, vissa är intressanta, vissa är intetsägande (för mig vill säga) vissa är roliga och vissa spännande.
Det finns bloggar jag läser varje dag till exempel Vännen C:s blogg http://lillymarlen.blogg.se/  dock har hon varit dålig på att uppdatera på sista tiden, men så är ju livet, man prioriterar andra saker.
Magnus Ugglas och Babbens bloggar är två andra jag läser regelbundet (Länk finns längre ner bland inläggen).
Brukar roa mig med att läsa de som ligger på olika listors topplaceringar... blir dock fövånad när många handlar om "vad-jag-har-på-mig idag" och att det kan genererar så många besökare. Det är sånna sidor som för mig kan vara intetsägande. Men med tanke på att de får besökare så förmodar jag att folk? tycker det är intressant.

En blogg jag länge tänkt att jag skulle ge mig in och läsa är Carl Bildt, har dock inte blivit färdig. Men idag tog jag mig en titt där och jag blev förvånad ska jag säga.... trodde nog den skulle vara .... mer svårläst, den är faktiskt ganska lättläst och humoristisk emellanåt, sen är det kanske inte alltid så spännande med politik men men.
http://carlbildt.wordpress.com/

En annan blogg jag hade tänkt läsa som det skrivits mycket om är Alex Schulmans på aftonbladet, det har jag dock inte blivit färdig till ännu... men det hinner jag kanske i kväll... eller ett annat liv... http://blogg.aftonbladet.se/14002




Kommentarer
Postat av: Karolina

På tal om kändisars bloggar...här har du en författare och krönikör som bloggar om mammalivet: http://www.supermamman.se/

2007-09-25 @ 13:15:41
URL: http://river.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!