Dessa underbara...Idag har våra ljuvliga ungar försökt driva oss till vansinne med allt sitt bråk. Lika underbara är de trotsallt, men....! Känner ändå en sådan vanmakt när de bråkar, bråkar och bråkar. Undrar ibland om de är de enda syskon som bråkar mest hela tiden. Det som gör mig mest ledsen och sorgsen är att jag tycker de skulle kunna ha sån glädje av varandra, framför allt de stora som är så nära varandra i ålder. Hur gör du för att få syskonkärleken att spira och slippa allt bråket?

En liten stund höll de sams medan de var ute i snön och lekte. Sen braka det loss igen. Varför är vissa dagar sådana? Andra flyter liksom på och det bråkas inte alls. Men idag är det som förgjort, tror det har kivats i alla konstellationer idag. Jag inser väl att det kommer att växa bort och att de trots allt tycker om varandra, men vad ska jag göra för att uthärda tills det lugnat ner sig?Nåväl, nu är alla duschade och ombytta till myskläder, en stunds julkalender och lite glögg kanske kan skapa lite lugn även i det Asplundska hemmet.
Ha en skön adventskväll!
Kram

Kommentarer
Postat av: Mia

Ja du-mina stora tjejer far i liuven på varandra titt som tätt. Den stora retas och den lilla blir vansinnig:-) Tvåan kan tjonga till ettan och ja, de slåss ibland. Dock så ska sägas att när det gäller dvs om någon ger sig på den ena tex på skolan-då är den andra där genast och kollar vad som händer-de skyddar varandra.

Sedan har vi de små-de kan inte leka ihop och där är det fyran som ger sig på trean. Hon är riktigt elak och man får jobba för att separera dem..

Ibland får vi ta ut den ena för att de båda i samma rum funkar inte.Det är som en bergoch dalbana. Vintern är värst då de är mkt hemma och inne.

Kram

2010-12-05 @ 20:55:17
URL: http://www.vikingjoddlare.blogspot.com
Postat av: Ettan

Skönt att läsa att det är fler som har det så ibland.Jag har också tänkt på detta med åldern.Vi har ju också tätt mellan våra,så man skulle ju tycka att de borde kunna funka bättre än vad det gör emellanåt.

Men det kanske inte har något som helst med åldern att göra,utan att det bara är att konstatera att syskon kivas och bråkar ibland.

2010-12-12 @ 20:53:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!